Swiss Color

Professzionális svájci sminktetováló termékek

Swiss Color

Professzionális svájci sminktetováló termékek

Tökéletes színek

Merülj el a tökéletes színek
és prémium minőségű alapanyagok világában!

30 éve

120 ezer eladott pigment

65 országban

több mint 5000 elégedett szakember

Swiss Color

Swiss Color – A minőség, amivel valódi sikereket érhetsz el

A Swiss Color® minden tekintetben hamisítatlan svájci vállalat. Termékeink a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelnek, és elnyerték a megtisztelő Swiss Quality minősítést. Ez utóbbi nemcsak a világszínvonalú, kategóriájában elismert, megbízható alapanyagokat és eszközöket jelöli, hanem a szigorú és egyenletes minőség ellenőrzést is.

Termékeink

Termékeink

Pigmentek

Orvosi tisztaságú szerves pigmentjeink tökéletes eredményt garantálnak smink- és orvosi tetoválás esetén is. A világon egyedülálló módon a Swiss Color széles termékpalettája technikaspecifikus megoldásokat kínál annak érdekében, hogy precíz, tartós, szemetgyönyörködtető tetoválásokat készíthess!

Készülékek

Állítható erősségű és tűmélységű sminktetováló gépeink a legmagasabb minőségű precíziós készülékek. Négyféle változatban, mindent igényt kielégítő megoldást nyújtanak smink- és orvosi tetoválás, illetve tűs kozmetikai kezelések esetén is.

További termékeink

További termékeink

Modulok

Microblading

Kellékek

Akciók

Akciók

KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ – OUTLET ÁRAK 40% KEDVEZMÉNY bizonyos pigmentekre

5–8 termék, összesen 10 db

Swiss Color Közösség

Légy te is a közösségünk tagja:

 

Sminktetoválás Tudásbázis kedzőknek és haladóknak zárt facebook csoport

Vélemények

Akik már minket választottak

A Swiss Color termékcsaládra és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorra az interneten találtam rá. Profi termékcsaládot kerestem, aminek meggyőző a minősége. Amikor rájuk találtam, tudtam, hogy ez az, amit kerestem: magas minőség, egyszerű használat, biztonságos termékek, segítőkész csapat. A festékek vasoxid-mentesek, nem kell félnem az elszíneződéstől, a tetováló gépem pedig az első perctől összenőtt velem, halk és megbízható.

Székely Dóra

Hogy miért szeretek a Swiss Color-ral és a céggel dolgozni? Nem is kérdés: profi oktatók, profi minőség, profi háttérmunka. Nem ismerek még egy ennyire összeszedett céget Magyarországon a szépségipar szegmensében, mint a Swiss Color, ami a minőséget, tudást, segítséget és oktatást illeti. Ami pedig a pigmenteket illeti: szerintem a pigmentológia is egyedülálló, Bizinger Kata profi módon magyarázza el a pigmentek minden csínját-bínját, nagy figyelmet fordítva a részletekre, ezáltal magabiztosan tudjuk használni a színeket.

Dragán-Nagy Réka

Öt éve dolgozok Swiss Color pigmentekkel és géppel. Mikor elhatároztam, hogy megtanulok sminktetoválni, nagyon alaposan körülnéztem a piacon, és kerestem a legmegbízhatóbb, komoly szakmai háttérrel és több éves tapasztalattal rendelkező céget, hiteles gyakorlati oktatókkal. Ekkor esett a választásom a Swiss Colorra. És ami nekem még nagyon fontos, hogy a pigmentológia képzés komoly gyakorlati tudást ad a festékek megfelelő használatához! Köszönöm az együttműködést!

Pochron Bianka

Start program

Start program – Tudás, Törődés, Támogatás

Kezd velünk az új karrieredet sminktetoválóként!
Jelentkezz Start Programunkra, melyet kifejezetten kezdő sminktetoválóknak állítottunk össze!

Képzések

Képzések

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color elsődleges célja, hogy felelősségteljes és sikeres szakembereket képezzen, akik munkájuk során a biztonságra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt.

Felelősségünknek érezzük, hogy a bennünket választó szakemberek számára megháláljuk a bizalmat, és nem pusztán a képzés erejéig, hanem pályafutásuk során is megadjuk nekik a szükséges segítséget.

 

Ismerd meg Akadémiánkat és fejlődj velünk!