IX. Sminktetováló Konferencia by Swiss Color
2020. március 8.

(vasárnap)

A Swiss Color Magyarország által szervezett Sminktetováló Konferencia 2020-ban kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt években mindig igyekeztünk úgy alakítani a programot, hogy tapasztalatainkra és a résztvevők visszajelzéseire alapozva a lehető legtöbb tudást tudjuk megosztani a résztvevőkkel, hogy igazán hasznos segítséget nyújthassunk a hazai szakemberek számára.
Ahogyan azt már megszokott, egy elképesztő szakmai gárdával a hátunk mögött lelkesen készülünk 2020 legnagyobb haza sminktetováló konferenciájára. Garantáltan érdekes témákkal, izgalmas élő bemutatókkal és egyedi lehetőségekkel várunk Titeket.

Kíváncsi vagy milyen volt a 2020-as Sminktetováló Konferencia? Tekintsd meg kisfilmünket a rendezvényről!

VELETEK ALKOTUNK MARADANDÓT!

Program

v

ELŐADÁSOK, BEMUTATÓK

9:00-10:00

Érkezés és regisztráció

10:00-10:15

MEGNYITÓ: Németh Kata

10:15-10:45

A barna pigmentek alapszíne, az azt alkotó alapszínek tulajdonságai és viselkedése a bőrben illetve keverékekben. A fekete szín rejtelmei: Bizinger Katalin

10:45-11:15

Gyakori szemöldök elszíneződések színbéli korrekciója, hibrid technikával: Bándi Bernadett, Bizinger Katalin

11:15-11:45

BLENDED BROW, azaz az extra hajlított szálvezetés, többgerinces szemöldöktervezés: Lakat Edina

11:45-12:15

Egyszeriből visszatérő vendég – biztonságos vendégkör építés marketing eszközei: Barna Alexandra

12:15-13:15

Ebédszünet

13:15-13:45

Kopaszodás, hegek, ráncok? – Sminktetoválás határterületei: Vámos Monika

13:45-15:15

Manuál hibrid technika élő bemutatója: Bizinger Katalin

15:15-16:45

BLENDED BROW élő bemutatója: Lakat Edina

16:45-17:30

Kerekasztal beszélgetés, ahol választ kapsz a kérdéseidre és TOMBOLA sorsolás

V

ÉLŐ BEMUTATÓK A SZÍNPADON

Két különleges szemöldök technika kivitelezése a gyakorlatban

13:15-14:45

MANUÁL HIBRID BEMUTATÓ 

Microblading és microshading eljárással készített manuál hibrid szemöldököt nézhetnek végig a résztvevők az szerkesztéstől a kivitelezésig. A bemutatót végzi Bizinger Katalin. Az élő bemutatót kivetítőn közvetítjük.

 

14:45-16:15

BLENDED BROW BEMUTATÓ

Közkívánatra egy olyan különleges, elképesztően természetes, kissé kócos hatású szemöldök technikát mutat be a résztvevők számára Lakat Edina, ami extrán hajlított, finoman ívelő szálakból álló, többgerinces technikára épül. 

w

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A konferencián a résztvevőknek lehetőségük van különböző szakmai és üzleti területekkel kapcsolatban a személyreszabott konzultációra különböző szakemberekkel. A 15 perces konzultációkra délután tudtok beülni, párhuzamosan az élő bemutatókkal. A konzultáción részt vevők sem maradnak le semmiről, hiszen a bemutatók hosszabbak és minden egy légtérben zajlik majd. Osszátok be a délutánotokat magatoknak, ahogy nektek kényelmes. 

Vámos Monika és a Sminktetováló Akadémia oktatói rendelkezésetekre állnak, hogy bármilyen szakmai kérdésetekre választ adjanak. Nehézségetek van bizonyos technikákban, elakadtatok valamiben, akár bonyolult eseteitek vannak? Gyűjtsétek össze a kérdéseiteket és tegyétek fel őket a szakmai gárdánknak.

Szeretnéd, ha a közösségi médiában való megjelenésed profibb vagy akár intenzívebb lenne? Szeretnél online marketing kampányt, netán nem tudod, hogy és mit kommunikálj, hogy több vendéged legyen? Vegyél részt egy személyreszabott konzultáción Barna Alexandrával, a Barna Alexandra Beauty Marketing megalapítójával.

Szeretnél többet tudni bizonyos plasztikai sebészeti beavatkozásokról, és arról, hogy ezek esetében mikor ajánlott sminktetoválást végezni? Hogyan befolyásolja a kezelés elvégzést egy adott beavatkozás, mint pl botox, hyaluronos feltöltés, ráncfelvarrás stb? Tudd meg a kérdéseidre a választ Dr Csőre Krisztián plasztikai sebésztől.

BELÉPŐJEGY ÁRA

BELÉPŐJEGY: 30.000 Ft

A jegyár befizetése a jelentkezéskor esedékes, az általunk emailben küldött díjbekérő alapján.

15.000 Ft ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKCSOMAG

MINDEN résztvevőt megajándékozunk egy 15.000 Ft értékű ajándékcsomaggal.

Egy nap, amiben minden benne van! Fókuszban a szemöldök.

Mi a fontosabb a munkád során? A mély elméleti ismeret, vagy a kézügyesség és naprakész technikák alkalmazása? Szerintünk ezt a kettőt nem lehet markánsan különválasztani, ezért is épül fel úgy a rendezvényünk, hogy elméleti és gyakorlati tudást is meg tudjunk osztani veletek.

 

Pénzvisszafizetési garancia

Szívesen eljönnél a rendezvényre, de még nem tudod, hogy megéri-e Neked? Nem voltál még korábbi konferenciánkon, esetleg más termékcsaláddal dolgozol, ezért nem vagy benne biztos, hogy tudunk számodra is hasznos információkat nyújtani? Ne habozz tovább! Ha jegyet váltasz a konferenciánkra, de a rendezvényen úgy látod, hogy valamiért elégedtelen vagy, akkor visszafizetjük Neked a belépőd árát.

Pénzvisszafizetés feltétele: ha az első két előadás után, (11:15-kor) jelezd, hogy elégedtelen vagy, akkor visszafizetjük neked a belépő árát.

Mi biztosak vagyunk a dolgunkban, ezért bátran ígérünk ilyesmit. Garantáljuk, hogy nem lesz szükség arra, hogy bárki ezzel a lehetőséggel éljen.

Kíváncsi vagy milyen volt a 2019-es Sminktetováló konferencia? Tekintsd meg kisfilmünket a rendezvényről!

Veletek alkotunk maradandót!

TOMBOLA

1. díj:

Egy 220.000 Ft értékű Swiss Color ajándékcsomag különböző hasznos sminktetováló termékekkel és eszközökkel. A csomag tartalma többek között 6 db 12 ml-es bestseller Swiss Color Pigment.

2. díj:

Személyes konzultáció Vámos Mónikával és Barna Alexandráva (4 óra) + Szépségipari Marketing Kisvállalkozóknak könyv

Előadóink

Bizinger Kata

kozmetikus, vegyész technikus, sminktetováló és microblading szakember, Sminktetováló Akadémia by Swiss Color microblading és pigmentológia oktatója

Kata, Vámos Monika tanulójaként kezdte kozmetikusi pályafutását nagyjából 15 évvel ezelőtt, mára azonban kizárólag sminktetoválásokat készít gépi illetve manuális technikákkal. Jelenleg Magyarországon és Jordániában dolgozik felváltva, de élt már korábban más külföldi országban is. Éppen ezért óriási rálátása van nemcsak a közép-európai, de a tőlünk eltérő bőrszín típusokra is. Vegyész technikusként pedig senkihez nem fogható tudásra tett szert a pigmentológia területén is. Nincs olyan kérdés ezen a területen, amire ne tudna választ adni.

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorhoz három éve csatlakozott, így Monika és Kata most, évekkel később, újra szorosan együtt dolgoznak. Az Akadémián belül Kata a manuális technikák szakértőjeként microblading és microshading képzéseket tart, továbbá együtt kidolgoztunk egy mindenre kiterjedő, igazán egyedülálló pigmentológia és színelméleti tananyagot, ami új világokat nyit meg a sminktetoválás területén minden érdeklődő szakember előtt.

Kata első előadása a pigmentológia témájában kalauzol bennünket eddig nem tárgyalt területekre, majd a következő előadásban Bándi Bernadettel mutatják be, hogy adott elszíneződések színkorrekciójára milyen lehetőségek állnak a szakember rendelkezésére.

Délután Kata a MANUÁL HIBRID technikákból tart élő bemutatót, ami nem más, mint haladó szálvezetési technikával készült microblading és a microshading vegyítése.

Lakat Edina

kozmetikus, sminktetováló szakember, 
Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatója

Edina 23 éves szakmai múltra tekint vissza a sminktetoválás területén és itthoni és olaszországi szalonjában kizárólag a sminktetoválás szolgáltatást nyújtja.

3 éve csatlakozott a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatóinak köréhez és azóta a gépi szemöldöktetoválás eljárások fő oktatójává vált. Munkájában elképesztően maximalista, soha nem elégszik meg félmegoldásokkal és határtalan türelemmel és precizitással nyúl minden vendégéhez. Gyönyörű munkái magukért beszélnek. Ugyanez az odaadás jellemzi Edinát oktatás közben is, lelkesen igyekszik minden tanulójának átadni az összes tapasztalatát.

Edina szakterületéhez mérten bemutatja a közkívántra programra tűzött szemöldöktetováló technikát, a BLENDED BROW-T, ami forradalmasítja a szemöldök szálazást! Ehhez a különleges, légies eljárás extrán hajlított szálvezetésre és többgerinces formakialakításra épül, amelyekről előadásában részletesen beszámol. Elmondja majd azt is, hogy mikor és kinek érdemes a Blended Brow technikát választani.

Délután Edina élőben is bemutatja élőben a BLENDED BROW technikát, amit kivetítőn követhetnek majd a résztvevők, miközben természetesn bármilyen felmerülő kérdésüket megválaszolja Edina.

Bándi Bernadett

Sminktetováló szakember, microblading specialista Sminktetováló Akadémia by Swiss Color megbízott oktatója

Betti 11 éve kozmetikus és 8 éve sminktetovál. Rengeteg vendége a bizonyíték arra, hogy munkájában a tökéletességre törekszik, nincsenek esetlegességek csak gondosan megszerkesztett vonalvezetés és teljes összhang. Betti számára a legnagyobb örömet az nyújtja, hogy kiélheti minden kreativitását, hiszen minden vendég egyedi, új kihívásokat állít elé.

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatói csapatához Bizinger Katalinnal egy időben, 3 éve csatlakozott. A részletek embereként az oktatásai során is óriási hangsúlyt fektet arra, hogy tanítványait is a precizitásra, és a véletlenszerűség helyett a tudatosságra tanítsa. Októként is azt vallja, hogy minden egyes általa tartott tanfolyam számára is fejlődési lehetőség, hiszen valójában tanár és diákja együtt tanulnak.

Betti Bizinger Katával közösen azt boncolgatja majd, hogy különböző előnytelen színelváltozásokat milyen módon lehet és érdemes korrigálni, hogy a kívánt eredményt érjük el. A korrekciókhoz ajánlott hibrid eljárásról is beszélnek majd.

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner

Szandra, a Barna Alexandra Beauty Marketing alapítója. Jelenleg az egyetlen olyan magyar marketing ügynökséget vezeti, akik kizárólag a szépségiparra specializálódtak.
Szandra kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozik kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, miközben ő maga is vállalkozóként folyamatosan igyekszik példát mutatni a hazai szakembereknek. Oktatásain minden marketing eszközt és ötletet lefordít a szépségipar nyelvére, és azt vallja, hogy akkor lesz igazán jó egy kisvállalkozó marketingje, ha megtalálja a saját hangját, és megtanul ezen keresztül kommunikálni. 

A Sminktetováló Konferencián Szandra előadást tart egy roppant fontos témában, azaz, hogy hogyan tud egy sminktetováló az általában egyszeri vendégekből gyakran visszatérőt kovácsolni a marketing eszközével. Ezáltal a csak sminktetoválással foglalkozó szakembere számára is könnyebben tervezhetővé válhat a bevétele.

Délután pedig a Business Corner-ben segít majd az érdeklődőknek üzletfejlesztés és marketing témákban személyes tanácsadás keretein belül.  

Csapatunk tagjai, akikkel még találkozhatsz

Vámos Mónika

Egészségügyi szakkozmetikus, kozmetikus mester, sminktetováló és orvosi tetováló szakember, oktató, Swiss Color Magyarország tulajdonosa, Sminktetováló Akadémia by Swiss Color alapítója és vezető oktatója

Monika több mint harmincöt éves tapasztalattal rendelkezik a szépségipar területén, mint kozmetikus és több mint 28 éve sminktetovál. Saját szalonja vezetése mellett hosszú évtizedeken át nevelte ki a kozmetikus szakma fiatal generációit, oktatott és vizsgáztatott iskolákban, oktat sminktetoválást és maga is rengeteg továbbképzésen vett és vesz részt a mai napig. 2010 óta a Swiss Color kizárólagos magyarországi képviselője és a 2014 óra működő Sminktetováló Akadémia by Swiss Color megalapítója és vezető oktatója.

Monika számára a munkája elhivatottság és mindig az olyan eljárások érdekelték, amelyek valóban megoldást kínálnak vendégei problémájára, nem pusztán átmenetileg szépítik meg őket. Mivel eredetileg orvosnak készült, a kozmetikus szakmához is ilyen hozzáállással közelít. Az elmúlt években munkája során az orvosi tetoválásokra fektette a hangsúlyt, és mára munkájának nagy százalékát ez is teszi ki.

Monika a Sminktetováló Konferencián egész délután a résztvevők rendelkezésére áll, hogy minden szakmai kérdésre választ adhasson a személyes konzultációk során.

Tordai Tímea

kozmetikus, sminktetováló szakember, oktató, Sminktetováló Akadémia by Swiss Color regionális oktatója

Timi 20 éve kozmetikus, és 15 éve arra is időt szán, hogy a kozmetikus szakma utánpótlásának gyakorlati oktatást tartson mesterként. 16 évvel ezelőtt kezdett sminktetoválni, és azóta a munkájának jelentős hányadát a kozmetikai tetoválás teszi ki, bár az arckezeléseket ugyanolyan lendülettel, elhivatottsággal és precizitással végezni.

Óriási tapasztalattal és rutinnal a kezében elképesztően ízléses, finom és természetes hatású tetoválásokat készít. Imádja a szakmájában, hogy az ilyen ütemben fejlődik, és ez a rohamos haladás őt is motiválja, hogy mindig naprakész legyen.

Timi szerint kicsit mindenhez érteni kell egy szépségipari szakemberhez, ami már önmagában is izgalmas kihívások elé állítja az embert, arról nem is beszélve, hogy minden vendég egyedi, így szakemberként mindig szükség van a kreativitásra, és egyáltalán nem futószalag munka, amit végezni kell. Azon ritka sminktetoválók egyike, akinek a kedvenc területe a szájtetoválás.

Timi a Sminktetováló Konferencián egész délután a résztvevők rendelkezésére áll, hogy minden szakmai kérdésre választ adhasson a személyes konzultációk során.

Csiba Katalin

kozmetikus mester, sminktetováló szakember, oktató,
Sminktetováló Akadémia by Swiss Color regionális oktatója

Csiba Katalin Győr-Moson-Sopron megye meghatározó alakja a szépségszakmában. Kozmetikus óriási gyakorlattal és szakértelemmel rendelkezik és a mai napig végez kezeléseket visszajáró vendégein. Kata 10 éves tapasztalattal bír a sminktetoválás területén is, vendégköre pedig olyan széles, hogy oktatásokra szinte már nem is marad ideje.

A Swiss Color Győr-Moson-Sopron megyei képviselőjeként gondoskodik arról, hogy a környékbeli szakemberek számára szakmai segítséget és könnyű termékutánpótlást biztosítson. A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oszlopos dísztagja a kezdetek óta, bár a gyakorlati oktatások Kata eseménydús szakmai életében kizárólag saját régiójára terjed ki. Ezért is örülünk minden évben, hogy a konferenciánkon való szereplést mindig vállalja, hogy így legalább egy évben egyszer biztosan találkozhassanak vele is a résztvevők. Egyedi személyisége és utánozhatatlan lendülete rendszerint magával ragadja a közönségét.

Kata a Sminktetováló Konferencián egész délután a résztvevők rendelkezésére áll, hogy minden szakmai kérdésre választ adhasson a személyes konzultációk során.

Miért gyere el?

R

Mert az ország legrégebbi és legnagyobb sminktetováló konferenciáján minden évben a szakma legkiemeltebb képviselőivel találkozhatsz.

R

Mert a Swiss Color közösséghez tartozni jó! Köztünk rátalálsz arra a szakmai és emberi támogatásra, amire minden szakembernek szüksége van.

R

Mert előadásainkon akkor is rengeteget fejlődhetsz, ha más gyártó termékeivel dolgozol.

R

Mert olyan erős szakmai programot sűrítettünk ebbe az egy napba, hogy egész évre feltöltődhetsz tudással!

R

Mert oktatóink egytől-egyig sikeresek és elismertek a saját területükön, így a legjobbaktól tanulhatsz!

Helyszín

 Rubin Wellness & Conference Hotel

1118 Budapest,
Dayka Gábor u. 3.

A parkolás a környéken ingyenes.

 

Foglalj szállást kedvezményes áron!

Rubin Wellness & Conference Hotel

Pihend ki az egész napos tanulást és koncentrációt ott a helyszínen, és élj az általunk számodra biztosított kedvezményes szálláslehetőséggel.

Standard egyágyas szoba:

19.900 Ft/szoba/éjszaka + 500 Ft idegenforgalmi adó/éj

Standard kétágyas szoba:

22.900 Ft/szoba/éjszaka + 500 Ft idegenforgalmi adó/éj/fő

A szobaár tartalmazza: reggeli, wellness használata.

Érdemes párba állni, hogy a kétágyas szoba árát ketté tudjátok osztani magatok között.

Online foglalásnál írjátok be az alábbi, kedvezményre jogosító kódot: swisscolor

Figyelem! Nem tudjuk garantálni, hogy minden résztvevő tud szobát foglalni, hiszen a szálloda a rendezvényen kívül is fogad vendégeket, ezért azt ajánljuk, hogy a foglalással siessetek.

Foglalás: https://hotelrubin.com/online-foglalas

Tekintsd meg a korábbi konferenciáinkon készült filmeket!

VIII. Sminktetováló Konferencia – 2019

VII. Sminktetováló Konferencia – 2018

VI. Sminktetováló Konferencia – 2017

Veletek alkotunk maradandót!

2020. március 8.

Veletek alkotunk maradandót!

2020. március 8.

Jelentkezz a Sminktetováló Konferenciára az űrlap kitöltésével!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
2 részletben vagy egyben szeretnél fizetni?*
Hogy találtál ránk? Kérjük válassz:*
Ha ÁFA-s számlát szeretnél kérni, a jegyár 27%-al növekedik. Ebben az esetben, kérlek írd ide a vállalkozásod adatait, adószámmal!
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.