Swiss Color OS Pigmentek

A Swiss Color® OS Pigment a világon az első vas-oxid mentes, színtartó pigment, ami tökéletesen fed, és hosszabb ideig megmarad a bőrben. A magas pigment sűrűségnek köszönhetően garantáljuk a gyors színezést és maximális festékraktározást a bőrben. A munkaideje meglehetősen lerövidül, az utómunkálatok költségei pedig csökkennek, így magasabb minőséggel rövidebb idő alatt még akár nagyobb bevételre is szert tehet.

Miért fejlesztette ki a Swiss Color az OS pigmentet?

Új tesztmetódusoknak köszönhetően laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a magas ppm koncentrációjú festékek nikkel maradványokat szabadíthatnak fel, amellyel esetleg árthatunk vendégeink egészségének.

Ezt felismerve, 2013 áprilisában új gyógyszerészeti törvény lépett életbe, mi már ez alapján gyártjuk a termékeinket most és a jövőben egyaránt!

A ResAP (2008) és a 2012 december 21-ei rendelkezések előrejelzése alapján a jövő terméke a vas oxid mentes pigment.
A Swiss Color pigmentek eddig is megfeleltek ennek a követelménynek, hiszen kevesebb mint 2,50 ppm vas oxidot tartalmaznak.
Ezt tovább gondolva valósult meg a vas-oxid mentes OSpigment, ami nagyon szigorú eljárásoknak köszönhetően, egyedülálló a világon!

Az ásványi mikropigmentekről az OS Pigmentekre való áttéréshez azonban néhány dolgot meg kell értenie. Hogy sikerrel és örömmel használja az új Swiss Color®OS Pigmenteket, jelentkezzen be színelméleti képzésünkre, illetve kérje színskálánkat emailben, vagy telefonon.

Az OS Pigment színskáláját lentebbletöltheti.

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.