Díjat nyert a Swiss Color Magyarország

Swiss Color MagyarországHétvégén a Swiss Color Magyarország csapata részt vett a Swiss Color International első nemzetközi partner konferenciáján Tirolban, a Swiss Color Európai Uniós központjában. Csodálatos, hasznos, tartalmas és élménydús napokat töltöttünk el a festői szépségű Alpokban, ahonnan sok emléket, barátságot, új termékeket és nem utolsó sorban egy nagyon megtisztelő díjat is hazahoztunk. 21 ország képviseltette magát a konferencián, melynek első napján izgalmas szakmai előadásokat hallgathattunk meg, második napján pedig hat különböző workshopon vehettünk részt.

Vámos Monika előadása

Vámos Monika, a Swiss Color Magyarország vezetője, a Swiss Color Akadémia alapító oktatója az areola pigmentáció témájában tartott előadást, majd második napon egy bilaterális masztektómián átesett hölgy kétoldali areoláját készítette el Swiss Color OS Pigmentekkel.

Díjat nyert a Swiss Color Magyarország

Volt ok az ünneplésre, hiszen amellett, hogy ez volt az első konferencia, amelyen a Swiss Color forgalmazói végre személyesen is találkozhattak egymással, a Swiss Color International idén ünnepli 10-dik évfordulóját. A gálavacsorán az anyacég kiemelte és díjjal jutalmazta a három legjobb forgalmazóját (27 ország közül). Meghatottan és meglepetten vettük át a Magyarországnak szóló díjat, együtt a lengyel és izraeli képviselőkkel. Óriási megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy Magyarország ott van az élvonalban, hiszen ez azt is mutatja, hogy milyen sok hazai szakember számára fontos a minőség.

Köszönjük...

Swiss Color Magyarország és InternationalSzeretnénk megköszönni elsősorban a Swiss Colort választó hazai szakembereknek a professzionális és igényes munkáját és bizalmát, amivel bennünket és a termékcsaládunkat megtisztelt az elmúlt 5 évben. Reméljük, az eljövendő években csak nő ennek a remek csapatnak a száma. Önök nélkül ez nem sikerült volna.

Hálával tartozunk megbízott oktatóinknak, Bartus Mártának, Csiba Katának és Kiss Katának, akik 2014 októberében csatlakoztak a Swiss Color Akadémiához, mint megbízott oktatók, és immár az ő szakértelmükkel gazdagodva tudjuk a magyar szakemberek képzését és támogatását vállalni. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen remek és tehetséges oktatók tették le a voksukat a Swiss Color mellett, és köszönjük a fáradtságos munkájukat!

Köszönjük továbbá Bánné Radnai Annának és Bán Katának, Baranya megyei viszonteladónknak és Csiba Katának és Joó Istvánnak, a Győr-Moson-Sopron megyei viszonteladónknak, hogy lehetővé teszik a környékbeli sminktetoválók számára, hogy könnyedén elérhető legyen számukra a Swiss Color.

Nem utolsó sorban pedig köszönjük a Swiss Color International teljes csapatának, hiszen nagy gonddal és folyamatos figyelemmel fáradoznak azon, hogy a termékek minősége élvonalbeli legyen nemzetközi viszonylatokban.

 

A Swiss Color Top International 2015 díj mindannyiunknak szól!

 

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.