Microblading Alapképzés 2+1 nap

Swiss Color microblading alapképzésünk első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz olyannyira szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra olyannyira jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik. Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük diákjaink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblades munkák formájában. Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.

Ennek tükrében részletesen elemezzük a szálon belüli, illetve a szemöldök szerkezetén belüli szőrfelépítéseket, vastagságok, hajlítottságokat, és természetesen a szálak színmélységét és színhőmérsékletét. Élőmodelles gyakorlatra való felkészítés további lépéseként, Swiss Color mérőeszköz segítségével bemutatjuk mindazon biztonsági méréseket, amelyek segíthetik tanulóinkat a precíz munka előkészítéséhez.
Swiss Color pigmentismeret és a microbladinghez ajánlott pigmentek karekterisztikája a második nap elméleti tananyaga. Ezt követi a gyakorlat élő modellen. A gyakrolati napon két élőmodell manuális tetoválására van lehetősége tanulóinknak. Ajánlott ezen az oktatási napon egy tetoválással nem rendelkező, illetve egy erősen kopott, elszíneződött tetoválással renelkező modell előkészítése. Ebben az esetben érdeklődő sminktetoválóink megtapasztalhatják a microbladingben rejlő színkorrekciós megoldásokat is. Mivel tanfolyamainkat kis csoportban szervezzük, sminktetováló oktatónk tökéletes figyelmet tud szentelni, minden tanfolyamon résztvevőnek. A szemöldök formaméréseken, színdiagnosztikán és szemöldök száliránytervezésen túl, a microblades szálak megformázásának minden egyes részletére figyelmet szentelünk.

Az oktatást Bizinger Katalin, a Swiss Color Akadémia megbízott microblading oktatója tartja.

Időtartam: 2 + 1 nap

Dátum:


2017. január 20. 10:00-17:00 - 1. nap (elmélet + gyakorlat)
2017. január 27. 10:00-17:00 - 2. nap (gyakorlat élő modellen)

Tematika

1.    nap:  microblading technika elmélet (2 óra),
-    grafikai készség fejlesztés (szemöldök formaszerkesztés, száliránytervezések, száltípus tervezések),
-    manuális tetoválás élethű gyakorlóanyagon: száltípusok kialakításának gyakrolata slope bladek segítségével, szálvastagság beállítása, vendég száliránytípusának diagnosztikája, mesterséges
-    szálirányok élethű tervezése,
-    szemöldök szimmetria mérések Swiss color mérőeszöz segítségével
-    szemöldök formatervezésének lépései
 
2.    nap:
-    microblading pigmentológia
-    gyakorlás élő modellen

Az alaptanfolyam első és második napja között eltelt időben a tanuló otthon gyakorolja a szálvezetési irányokat és formatervezést. A képzés során a résztvevők négy különböző szálvezetési technikával ismerkednek meg.

3.    nap:
-    Vizsga élő modellen, oklevél átadása

Az alaptanfolyam elvégzése, és megfelelő gyakorlás után a tanulók gyakorlati vizsgát tesz, melyen önállóan elvégzi a microbladinget az általa hozott modellen. A vizsgára való jelentkezés feltétele a gyakorlati munkák (minimum 4 db) fényképes portfoliójának beküldése. Sikeres vizsga esetén névre szóló oklevelet nyújtunk át.

Az Akadémia biztosítja:
- elméleti képzés ismeretanyag
- gyakorláshoz szükséges eszközök (gumifelület, szerkesztési grafikák)
- munkához szükséges tárgyi feltételek
- étel, ital
- Swiss Color Akadémiánk olyan biztos szakmai tudással és magabiztossággal látja el tanulóit, amely a manuális tetoválások szakterületén néhány esetben megkérdőjelezhető. Tanulói igényekre igazítva, nemzetközi tapasztalataink eredményeképpen állítottuk össze az két napos alapképzésünk tematikáját. Büszkén állítjuk magunkról, hogy megalkottunk egy olyan microblading oktatási rendszert, ahol a tanuláson és a tanulói munka értékelésén egyenlő hangsúly van. Az oklevelek megszerzését követően 100%-os szakmai támogatást nyújtunk végzős diákjainknak.           

Résztvevő biztosítja:
- második napra két modell

Maximális létszám: 4 fő

Hogy a képzésben résztvevő azonnal el tudja kezdeni a gyakorlást és a munkát, két különböző Swiss Color Microblading kezdő készletet kínálunk, amely a képzés mellé megvásárolható.  Ha valaki megvásárolja bármelyik kezdő készletet, úgy a képzés árából -20% (nettó 40.000 Ft) kedvezményt adunk, hogy támogassuk a könnyebb elindulást.

 

Microblading alapképzés ára


Microblading alapképzés ára, ha a résztvevő a képzés során vásárol Swiss Color Microblading kezdő készletet: nettó 160.000 Ft
Microblading alapképzés ára, ha a résztvevő a képzés során nem vásárol Swiss Color Microblading kezdő készletet: nettó 200.000 Ft

Swiss Color Microblading kezdő készletek ára


Swiss Color Microblading Professzionális kezdő készlet: bruttó 294.000 Ft helyett 264.000 Ft
Swiss Color Microblading Basic kezdő készlet: bruttó 186.000 Ft helyett 160.000 Ft

 

Bejelentkezés: +36 30 326 5530

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.