Füstös szemkontúr tetováló továbbképzés

Füstös hatású szemtetováló tanfolyam haladó sminktetoválók számára

A továbbképzés során Lakat Edina, a Swiss Color Akadémia megbízott oktatója különleges technikát tanít a résztvevők számára, amellyel ízléses és mégis látványos, füstös szemkontúr készíthető a vendégek számára.

2017. április 10., hétfő 10:00 - 18:00

A képzés tematikája

10:00 - 11:30 Elmélet oktatás: a szem anatómiája, a szemtetoválás jellemzői, a formák ismerte, lefogási technikák, alkalmazott pigmentek, modulok és beállítások
11:30 - 12:00 Kávészünet
12:00 - 14:00 Lakat Edina élő bemutatója modellen, ahol a résztvevők figyelemmel kísérhetik a füstös szemtetoválás folyamatát lépésről lépésre
14:00 - 14:30 Ebédszünet
14:30 - 17:30 A résztvevők saját modelljeiken végzik el az eljárást oktatónk folyamatos segítségével és felügyeletével.

 

Swiss Color Akadémia biztosítja:

  • - az elméleti oktatáshoz szükséges eszközök
  • - a gyakorlati munkához szükséges eszközök és kellékek

 

A résztvevő biztosítja:

  • - saját sminktetováló gép és hozzá való modulok
  • - saját modell a délutáni gyakorlatra

A képzés kiscsoportos (maximum 4 fő), melynek előnye, hogy minden résztvevőre megfelelő figyelmet tudunk fordítani a gyakorlati munka során, továbbá családias hangulatban minden kérdés tisztázására és nehézség vagy esetleges hiba kikorrigálására lehetőségünk nyílik. Továbbá a résztvevők nemcsak egy szemtípussal találkoznak, hiszen a többi résztvevő modelljének adottságait illetve a munkafolyamatot és a szemtetoválás elkészülését figyelemmel kísérheti.

Képzés ára:

Részvételi díj 150.000 Ft (nettó)
Silver Partnereknek adott kedvezmény (- 14%): 130.000 Ft (nettó)

Bejelentkezés:

+36 30 326 5530 vagy Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

Lakat Edina - Swiss Color Akadémia megbízott oktatója

lakat edina"2001-ben szereztem a kozmetikus végzettséget, és még abban az évben elsajátítottam a sminktetoválás tudományát is. 2011-ben bőrtearpeuta akkreditált tanusítványt szereztem. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem a fejlődésre, és folyamatosan vettem részt hazai és nemzetközi továbbképzéseken. Arra törekedszem, hogy a „MAXIMUMOT” nyújtsam, mind szaktudásban, minőségében, gyakorlatban. Munkámra jellemző a tudatos precizitás és a tökéletességre való törekvés. Nagy örömmel csatlakoztam a Swiss Color Akadémiához megbízott oktatóként, hogy immár tudásomat az erre nyitott kolléganőkkel is megoszthassam."

 

Várjuk szeretettel!

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.