Microblading Alapképzés márciusban

A microblading olyan technika, amellyel a szemöldököket szélesebbre, annak szálait sűrűbbre alakíthatjuk.
Precíz microblading technikával a szőrszál megrajzolása során a vékony szálak egymáshoz közel sorakoznak és a természetes szemöldök növekedési irányát követik. Az eljárás során szabad kézzel dolgozunk, egy kézi penge segítségével a bőrt felhasítjuk, majd a pigmentet a bőrbe juttatjuk.

Microblading alapképzésünk első napján lefektetjük a magabiztos gyakorlathoz olyannyira szükséges elméleti szabályrendszereket. A prezentáció keretében tárgyalásra kerülnek mindazon technikai paraméterek, amelyek a microblade eljárásokra olyannyira jellemző, kecsesen hajlított természetes szálhatást eredményezik.
Ugyanakkor mivel minden sminktetováló technikai kulcsfontosságú eleme a kézügyesség, már tanfolyamunk első napján elkezdjük diákjaink grafikai készségének fejlesztését, mind ceruzás szemöldökrajzok, mind pedig nyomtatott gumilapos microblades munkák formájában.
Különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a természetességre, azaz a természetes száltulajdonságok 100%-os ismeretére és kialakításának módszerére.

vágott

 

 

 

 

 

Ennek tükrében részletesen elemezzük a szálon belüli, illetve a szemöldök szerkezetén belüli szőrfelépítéseket, vastagságok, hajlítottságokat, és természetesen a szálak színmélységét és színhőmérsékletét. Élőmodelles gyakorlatra való felkészítés további lépéseként, Swiss Color mérőeszköz segítségével bemutatjuk mindazon biztonsági méréseket, amelyek segíthetik tanulóinkat a precíz munka előkészítéséhez. Swiss Color pigmentismeret és a microbladinghez ajánlott pigmentek karekterisztikája a második nap elméleti tananyaga. 

Ezt követi a gyakorlat élő modellen. A gyakrolati napon két élőmodell manuális tetoválására van lehetősége tanulóinknak.
Ajánlott ezen az oktatási napon egy tetoválással nem rendelkező, illetve egy erősen kopott,
elszíneződött tetoválással renelkező modell előkészítése.
Ebben az esetben érdeklődő sminktetoválóink megtapasztalhatják a microbladingben rejlő színkorrekciós megoldásokat is.
Mivel tanfolyamainkat kis csoportban szervezzük, sminktetováló oktatónk tökéletes figyelmet tud szentelni, minden tanfolyamon résztvevőnek. A szemöldök formaméréseken, színdiagnosztikán és szemöldök száliránytervezésen túl, a microblades szálak megformázásának minden egyes részletére figyelmet szentelünk.

Időtartam: 2 + 1 nap

Dátum:

2018. március 12. 10:00-17:00 - 1. nap (elmélet + gyakorlat)
2018. március 22. 10:00-17:00 - 2. nap (gyakorlat élő modellen)

A képzés pontos tematikájának részletes leírását itt találja: https://sminktetovaloakademia.co.hu/microblading

Maximális létszám: 4 fő

Microblading kezdő készlet:

mb startset sm kicsi

Hogy a képzésben résztvevő azonnal el tudja kezdeni a gyakorlást és a munkát, két különböző Swiss Color Microblading kezdő készletet kínálunk, amely a képzés mellé megvásárolható.

Ha valaki megvásárolja bármelyik kezdő készletet, úgy a képzés árából -20% (nettó 40.000 Ft) kedvezményt adunk, hogy támogassuk a könnyebb elindulást.

Az oktatást Bándi Bernadett, a Sminktetováló Akadémia megbízott microblading oktatója tartja.

Microblading alapképzés ára:

Microblading alapképzés ára, ha a résztvevő a képzés során vásárol Swiss Color Microblading kezdő készletet: nettó 160.000 Ft
Microblading alapképzés ára, ha a résztvevő a képzés során nem vásárol Swiss Color Microblading kezdő készletet: nettó 200.000 Ft

Swiss Color Microblading kezdő készletek ára:

Swiss Color Microblading Professzionális kezdő készlet: bruttó 294.000 Ft helyett 264.000 Ft
Swiss Color Microblading Basic kezdő készlet: bruttó 186.000 Ft helyett 160.000 Ft

Bejelentkezés: +36 30 326 5530

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.