Hibrid Szemöldöktetováló Továbbképzés

A hibrid szemöldök technikák átmenetet képeznek a szál- és satírtetoválások között. 

Annak függvényében, hogy satírtetoválás mekkora felületet fed, és hány rétegben került a bőrbe, számos formában kivitelezhető. 

Igen jól használható a száltetoválások kérdéses elemeinek javítására, így például a száltetoválás gyógyulás utáni melegítésére, vagy a szemöldök szerkeztén belüli szemöldökszál sűrűségének optikai változtatására.
Hibrid szemöldök tanfolyamunkat azon tanulóknak ajánljuk, akik magabiztosan használják microblade eszközeiket, ugyanakkor szeretnének a microblade technikájukat magasabb szintre emelni.
Három különböző száliránytechnikán belül bemutatjuk, a szál egymásra építésének helyes metodikáját, illetve a microblade eljárás mellett is alkalmazható satírmozdulatokat.
A tanfolyamon alapvető követelmény, hogy tanulóink sminktetováló készülékkel rendelkezzenek.
A tanfolyam kizárólag gyakorlati oldalról közelíti meg a tárgyalt technikát, és természetesen élőmodelles gyakorlást is magába foglal.

Képzés időpontja: 2018. május 14. 10:00-17:00

Oktató: Bizinger Katalin

Helyszín: Sminktetováló Akadémia by Swiss Color 

Ára: 150.000 (nettó)

Swiss Color sminktetováló készülékkel rendelkező Silver partnereink számára 130.000 Ft (nettó)

Jelentkezés: 30/326-5530

 

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.