Pigmentológiai képzés Bizinger Katalinnal

SZÍNELMÉLETI WORKSHOP SMINKTETOVÁLÓKNAK

Október 1. 10:00 - 16:00

Manapság minden gyakorló sminktetoválóban megfogalmazódik a kétely: "vajon megfelelő pigmentcsaláddal dolgozom?
Mitől lehet az, hogy színvégeredményeim nem hoznak kielégítő gyógyult színt, és az idő múlásával nem várt színtorzulást tapasztalok?"

Lehet, hogy pigmentjeinknek vannak korlátaik, amikről nem tudunk, avagy nem ismerjük fel a megfelelő színhőmérsékleteket, bőrtónusokat, színmélységeket és kontrasztokat?

Esetleg fogalmunk sincs, hogy tetoválásra kiválasztott kevert színünk milyen színekből épül fel, és ezen színek mely külső hatásokra hajlamosak elbomlani?

Mi befolyásolja a bőrszín hőmérséklet és és színmélységét?

Ez milyen hatással van a gyógyult bőrkép színére?

HA TE IS EZEKRE A KÉRDÉSEKRE KERESED A VÁLASZT, AKKOR LÁTOGASS EL HOZZÁNK, ÉS HALLGASS BELE EGY VALÓDI SZÍNELMÉLETI OKTATÁSBA!

Bizinger Kata croppedOktóber 1-én megrendezésre kerülő Színelméleti Workshop napunk hasznos lehet minden olyan sminktetováló szakember számára, aki mélyíteni szeretné színkeverésekkel, bőrszín és választott tetoválószín párosításával kapcsolatos tudását.

A workshop egy vegyész végzettséggel rendelkező gyakorló sminktetováló szemszögéből kerül boncolgatásra, nem mellőzve a tetováláshoz alapanyagként használt színanyagok fizikai, kémiai paramétereit, amelyek igen meghatározó hatást gyakorolnak a gyógyult szín minőségére.

A 6 órás képzés alapvető célja a színelmélet törvényszerűségeinek gyakorlati bemutatása. A színgenerálás folyamatát mindenki egyedileg tapasztalhatja meg, a színkeverési feladatok segíthetik sminktetováló pigmentjeink színösszetételének megismerését.

A képzés ára: 50.000 Ft (nettó)

Jelentkezés: 30/326-5530

Helyszín: Sminktetováló Akadémia by Swiss Color Központ (1036, Budapest Lajos u. 70-72. I/6.)

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.