Microshading Brows Továbbképzés Monika Poskute nemzetközi trénerrel

MICROSHADING TOVÁBBKÉPZÉS
MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT
ELISMERT NEMZETKÖZI OKTATÓVAL
GYAKORLATI OKTATÁs

 A legújabb sminktetováló trend a Microshading, ami tulajdonképpen microblade-el készített, árnyaltan satírozott szemöldök tetoválás. Erről a különleges technikáról hazánkban még csak kevesen hallottak. Legyél az elsők között Magyarországon, akik elsajátítják a Microshading módszerét, ráadásul egy nemeztközileg elismert, külföldi szakembertől.

Mindezt most úgy teheted meg, hogy nemcsak figyeled, mit csinál egy sztártetováló, te pedig gumifelületen gyakorolsz, hanem élő modellen is elvégzed a munkát, annak érdekében, hogy a maximális tudással és tapasztalattal térhess haza. Ráadásul rendkívül kedvező áron!

 

Legyél velünk pionír!

2018 október 10.

 

Monika poskute 029:00-11:30 Elméleti oktatás, gyakorlás gumifelületen, hogy megismerjétek a penge viselkedését, kezetekre álljon a toll.

11:30-12:00 Kávészünet
12:00-14:00 Monika Poskute oktató (LI) élő bemutatója modellen
14:00-15:00 Ebédszünet
15:00-18:00 Gyakorlás élő modellen (modellről a résztvevő gondoskodik)
18:00 Oklevél kiosztása

 

Részvételi feltétel:
Nem rendelkezés még microblading tapasztalattal? Nem baj! Ha sminktetováló gyakorlatod már van, az elegendő a részvételhez, minden mást elsajátíthatsz a képzés keretein belül.

 Az oktató:

Monika Poskute litván származású, nemzetközileg elismert sminkteotváló és microblading oktató, aki főleg a szemöldök területére specializálódott. Egy igazán lendületes fiatal hölgy, aki minden jeles külföldi rendezvényen részt vesz, előadásokat illetve workshopokat tart. Kezei közül több ezer boldog vendég, és több száz elégedett tanítvány került ki. Munkája során nemcsak az esztétikai tökéletességre törekszik, de igyekszik összhangban élni és dolgozni önmagával. Nagyon örömünkre szolgált, hogy Monika elfogadta a meghívásunkat, és Magyarországon elsőként ő tart majd Microshading képzést a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color szervezésében.

A képzés díja:
A) Swiss Color Silver partner vagy? Akkor neked 10% kedvezményt adunk a képzés díjából. Így nettó 200.000 Ft helyett nettó 180.000 Ft-ért tanulhatsz elsőkézből Monika Poskutétól. Ha Swiss Coloros vagy, de még nincs Microblading felszerelésed, akkor a Swiss Color Microblading Mini készlet (vagy személyreszabottan összeállított termékcsomag) megvásárlása szükséges, hogy a jövőben végezni tudd ezt a technikát.
B) Nem Swiss Colorral dolgozol, de szeretnél beiratkozni a képzésre? Szívesen látunk téged is. Akkor a részvételi díjad nettó 200.000 Ft. Ezesetben szükséges minimum a Swiss Color Microblading Mini készlet megvásárlása a tanfolyam mellé.

Jelentkezés:
Hívj bennünket a +36 30 326 5530-as telefonszámon mihamarabb, nehogy lemaradj 2018 legnagyobb újdonságáról és lehetőségéről. Helyek csak korlátozott számban!

Helyszín:
Innoderm Kozmetikus Képző és Továbbképző Központ
Budapest, XII. kerület, Győri út 8/A.
Mivel a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color főleg egyéni és páros képzéseket tart, a központunk nem elegendő, ehhez a képzéshez. Így keresnünk kellett egy színvonalas, megfelelő felszereltséggel rendelkező helyszínt, ami otthont adhat a Microshading gyakorlatorientált képzésének. Meg is találtuk a tökéleteset! Most először, de biztosan nem utoljára leszünk az Innoderm Kozmetikus Képző és Továbbképző Központban!

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.