Sminktetováló Alapképzéseink

A Sminktetováló Akadémia sminktetováló alapképzése azoknak a kozmetikusoknak szól,
akik még nem rendelkeznek tapasztalattal a sminktetoválás területén, de szeretnék a lehető legmagasabb színvonalon elsajátítani ezt a felelősségteljes, művészi szakmát.

A képzés felépítése során nagy hangsúlyt fektettünk az átfogó elméleti és gyakorlati ismeretanyag kialakítására, hogy a Swiss Colort választó szakemberek maximális tudással és magabiztossággal a hátuk mögött tudják tovább emelni a szakma színvonalát. Céljaink és törekvéseink hosszú távúak, amelyek azt szolgálják, hogy felkészült, kompetens és felelősségteljes szakemberek kerüljenek ki a kezeink közül. Nem pusztán tanfolyamot tartunk, hanem felkészítjük, és ezt követően támogatjuk tanulóinkat, partnereinket.

Fontosnak tartjuk a minőséget és biztonságot, nemcsak az eszközök és anyagok, de a munkavégzés tekintetében is. A sminktetoválás során elengedhetetlen a bőr átható ismerete, a különböző bőrtípusok, tónusok helyes diagnosztizálása, ez ugyanis nagyban befolyásolja a technika, az alkalmazott árnyalatok és higiéniai modulok kiválasztását, továbbá a végeredményt. Éppen ezért, Akadémiánk kizárólag kozmetikusok számára vállalja az oktatást, ahogy ezt a Magyarországon érvényben lévő rendeletek is előírják.

új vágott szemöldök    új vágott száj    új vágott2 szem                         

Az Alapképzés első, elméleti napja előre kitűzőtt időpontban zajlik, csoportos képzés. A gyakorlati napokat egyénileg egyeztetjük az oktatóval és a tanulóval.

A gyakorlati képzésen maximum 2 ember vehet részt.

Elméleti napok, amihez még csatlakozhatsz:

2018. október 8. 10:00-16:00

2018. október 29. 10:00-16:00 

2018. november 26. 10:00-16:00

A hallgatónak lehetősége van a sminktetoválás alapképzését egyben, minden területre vonatkozóan elvégezni (szemkontúr, szálas szemöldök-, szájtetoválás), amennyiben azonban a hallgató úgy dönt, hogy egyszerre csak egy területre vonatkozó technikát szeretné elsajátítani, úgy a képzést modulokra bontva is elvégezheti. 

A sminktetováló alapképzés tematikájáról és árairól erre a linkre kattintva olvashatsz bővebben.

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color 
+3630/326-5530

 

 

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.