Sminktetováló készülék kedvezményes áron!

Minden professzionális sminktetoválónak, szüksége van a minőségre!
Most alapozd meg a jövődet!
November 19-től december 31-ig, 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Swiss Liner Advanced és a Swiss Liner Infinity sminktetováló készülékeket!

Mindkét készülék higiénikus minősítésű, köszönhetően az egyszer használatos, steril higiéniai modulnak: a tű és az injektor egyetlen egységként cserélhető pillanatok alatt. A maximális higiénia mellett az egyszerűen kezelhető gépek az állítható erősség és tűmélység révén precíz vonalvezetést tesznek lehetővé. A beruházás biztonságát 2 éves garancia és szerviz biztosítja.

Swiss Liner Advanced

A Swiss Liner Advanced egy hosszú ideje bevált készülék továbbfejlesztett utódja, amely tökéletes és precíz munkát tesz lehetővé. Kezelése rendkívül egyszerű. A digitális kijelző és az érintőgombok segítségével kiválasztható a kívánt sebesség (50-150-ig, 5-ös fokozatokban) illetve tűmélység. A gép a vezérlőegységen lévő gombbal illetve lábpedállal egyaránt indítható és leállítható. A kézi egység kiképzése higiénikus munkát tesz lehetővé, súlya minimális.

sc swiss liner advanced classic kicsi        
Swiss Liner Advanced 1.134.000 Ft helyett most 1.020.600 Ft-ért kapható!

A készülékhez két kézi egység is csatlakoztatható, ami komolyabb és összetettebb munka esetében lehet előnyös (pl. orvosi tetoválások). Elegáns megjelenése, hangtalan működése, kicsi súlya és könnyen tisztítható felülete hamar kedvenccé tette a szakemberek körében. A Swiss Liner Advanced tökéletesen alkalmas sminktetoválások és orvosi tetoválások elvégzésére egyaránt. Higiéniai moduljai lehetővé teszik az abszolút biztonságot (EU előírás!) és a zárt rendszernek köszönhetően a kézi egység sem szennyeződik a munka során.
Az orvosi fémből készült tűk oldalirányú kilengését a tökéletes modulváz teljesen kizárja, így a bőrt nem sérti fel a tű munka közben, hanem precíz és szabályos bemenetet képez a festék számára.

Swiss Liner Infinity

A sminktetoválók kedvence!
Precizitása mellett erőssége, hogy a hozzá tartozó modulok rendkívül kedvező áron kaphatóak!
A Swiss Liner Infinity elegáns egyszerűsége lehengerlő. Az új gép, az egyszerű design mellett a legfinomabb technikai kialakítással bír, kézi egységének vibrációja minimális. Az új Swiss Liner Infinity gép alkalmas kozmetikai és orvosi pigmentálások elvégzésére, valamint öregedés elleni kezelések kivitelezésére (lásd: Lift Meso Konzept). A szabályozható másodpercenkénti tűszúrásokkal a problémás bőr pigmentálása is fáradság nélkül végezhető.

sl infinity a kicsi

Swiss Liner Infinity 840.000 Ft helyett most 756.000 Ft-ért kapható!

A készülékek előnyei első pillantásra:

  • - Kompatibilis az egyirányú (zárt rendszerű) higiénia modulok minden variánsával
  • - Választható kézi egység és hozzá tartozó higiéniai modulok (lásd: Swiss Liner Advanded kéziegység, vagy Swiss Liner TOP Sensi kéziegység)
  • - Szabályozható tűszúrások másodpercenként 50-150 leütés (5-ös lépésekben)
  • - Minimalizált vibráció a kéziegységben
  • - Egyénileg szabályozható tűmélység
  • - Helytakarékos mérete miatt utazó sminktetovláló szakember részére is ideális
  • - Lábpedál használatával, és nélküle is kivitelezhető a munka
  • - Kompatibilis a LIFT MESO higiénia modulokkal

 

Készülék vásárlása esetén részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

 A kedvezményes időszak alatt kezdő készleteink is extra kedvezménnyel kaphatóak, árajánlatért keress minket a 30/326-5530-as telefonszámon!
 

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.