VIII. Sminktetováló Konferencia

VIII. Sminktetováló Konferencia by Swiss Color
2019. április 7-8.

A Swiss Color Hungary által szervezett Sminktetováló Konferencia 2019-ben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt években mindig igyekeztünk úgy alakítani a programot, hogy tapasztalatainkra és a résztvevők visszajelzéseire alapozva a lehető legtöbb tudást tudjuk megosztani a résztvevőkkel, hogy igazán hasznos segítséget nyújthassunk a hazai szakemberek számára.
Ahogyan azt már megszokott, egy elképesztő szakmai gárdával a hátunk mögött lelkesen készülünk 2019. legnagyobb magyar konferenciájára. Garantáltan érdekes témákkal, izgalmas élő bemutatókkal és egyedi lehetőségekkel várunk Titetek.

Vegyél részt Magyarország legszínvonalasabb és legösszetettebb sminktetováló szakmai rendezvényén!

Tartozz a legjobbakhoz! Ne maradj le a vissza nem térő alkalomról!

swiss color sminktetovalo konferencia 0002

Az első napon izgalmas előadásokkal készülünk a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color elismert oktatóinak tolmácsolásában!
A konferencia második napján a belépőjegyed feljogosít arra, hogy a nagyteremben tartott élő bemutatókat kedved szerint végig nézd, részt vehess személyreszabott üzleti és marketing tanácsadáson a business cornerben, illetve beülhess a Miniakadémia gyakorlati foglalkozásaira. A napodat magad állíthatod össze, így akár minden programon részt vehetsz, hogy a lehető legtöbb hasznos információval távozhass. A bemutatók megtekintéséhez és a business corner-es beszélgetésekhez nem szükséges külön regisztrálnod, hanem szabadon vándorolhatsz egyik állomástól a másikig, ahogy neked jól esik.


Nemzetközi microshading képzés – szemöldöksatírozás microblade-del

monika p collage 1

Oktató: Monika Poskute litván származású sminktetováló szakember és Nemzetközi Swiss Color Master trainer. Fiatal kora ellenére óriási sikereket ért el hazájában és világszerte. Egyedi, érthető, gyakorlatorientált képzéseivel már bejárta a világot Kanadától Dubai-ig, és most másodszor látogat Budapestre, hogy a hazai szakemberekkel is megoszthassa tudását.

Miniakadémia

mini

A Miniakadémiát először a tavalyi évben vezettük be és óriási sikere volt, elképesztő létszámban vettetek részt a foglalkozásokon. Éppen ezért idén is szerves része lesz ez a konferenciánknak. A Miniakadémián 1 órás blokkokban, délelőtt a kezdő szakemberek számára nyújtunk segítséget és betekintést, délután pedig a haladó, gyakorlott szakemberek csiszolhatják a technikájukat. Oktatóink segítségével a vezetett foglalkozáson lehetőséged van kipróbálni a Swiss Liner készülékeket, illetve a különleges japán pengéinket, és gumifelületen gyakorolni különböző technikákat.

Rengeteg meglepetés, értékes tombola nyeremények, kedvezményes vásárlási lehetőség!

Várunk szeretettel!

Részletek és regisztráció: https://sminktetovalokonferencia.com/

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.