Microblading Kombinált Technika Továbbképzés

Végzett microblading tetováló vagy és szeretnél továbbfejlődni?
Akadémiánk microblading haladó képzése speciális megoldást jelenthet számodra. Az egynapos továbbképzésen lehetőséged nyílik új, trendi száltechnikák és microshades szálárnyékolási lehetőségeinek elsajátítására.

Ezzel a módszerrel tökéletesen természtes tetoválást tudsz készíteni azon vendégeidnek is, akik egyáltalán nem rendelkeznek szőrrel, hiszen a gyógyult munkában szépen kirajzolódnak majd a sűrűn és ritkán szálazott szemöldök részletek.
Mivel továbbképzésünk során a microshade eljárás minden festékbejuttatási módszere tárgyalásra kerül, a tanfolyam elvégzése után manuális módszerrel ombre – azaz színátmenetes microshades szemöldököket is készíthetsz.

WaterMark 2018 10 16 11 30 14

Rendkívül intenzív, gyakorlatorientált képzésünk külön tárgyalja az ombre-színátmentes microshade szemöldökök, és szálak közötti satírtechnikával díszített microblade szemöldökök technikai felépítését. A tanfolyam elvégzése után tanulóink nagy magabiztossággal kezelhetnek száleljárással olyan pácienseket, akiknek teljes mértékben hiányzik a természtes szőrözöttsége. E speciális száltechnikának köszönhetően a végeredmény munkában a hiperrealisztikus szál egymásra épüléseken túl, a szemöldök sűrűségének változása is szépen kirajzolódik. Ugyanakkor – mivel részletesen tárgyaljuk a színátmentes manuális satírozást, azaz microshade eljárást – finom satírozást végezhetünk azon vendégeinknek akik óvakodnak a tribal satírhatástól, és a satíreljárások természtesebb, finomabb verzióját választanák.

Időpont: 2019. április 18. 9:00-16:00

A képzés tematikája:

- Oktatott technikák fényképes bemutatása
- Rövid elméleti előkészítés, alkalmazott tűkombinációk
- Microshade színátmentes szemöldök technikai felépítése – gyakorlat papíron és gyakorlólapon
- Hiperrealisztikus microblade szemöldökök technikai felépítése – gyakorlat papíron és gyakorlólapon
- Technikaspecifikus színválasztás, pigment keverési tippek
- Élőmodelles gyakorlat

Oktató: Bizinger Katalin

Képzés ára: 130.000 Ft

Jelentkezés: +3630/326-5530

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.