Pigmentológia sminktetoválóknak

Szívesen tanulnál eddig soha nem érintett mélységekben a pigmentológia és színelmélet szerteágazó tudományáról? Szeretnéd megkönnyíteni a mindennapjaidat, és még tudatosabbá tenni a színválasztásodat? Szeretnéd, ha minden sminktetoválás, amit elkészítesz olyan színnel gyógyulna, amilyet elképzeltél a vendégedhez? Akkor ez a képzés neked szól.

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color és Bizinger Kata oktatónk közösen összeállított egy olyan tananyagot, amely elképesztő részletességgel tárgyalja a sminktetováláshoz alapvetően szükséges ismereteket, ám ezekről biztosan nem hallottál még sehol korábban. Kata kozmetikusként, sminktetoválóként és vegyész technikusként közelít a pigmentekhez, és bátran állítjuk, hogy tudása kiapadhatatlan. Úgy építettük fel ezt a képzést, hogy minden szakember számára könnyen használható, érthető és márkafüggetlen mankó legyen a mindennapi munka során, amelynek köszönhetően céltudatosabban és hatékonyabban tudsz majd színeket komponálni a különböző vendégeidnek, úgy, hogy közben nemcsak reméled a várt gyógyulást, de biztosra is veheted. Ez a képzés nagyrészt márkafüggetlen, tehát nemcsak azoknak szól, akik a munkájukhoz a Swiss Color pigmenteket választották. Bármivel is dolgozol, az itt megszerzett tudást bátran beépítheted a munkádba.

TheScienceofColor

Időpont: 2019. október 7.

Helyszín: szervezés alatt

A képzés nagyrészt elméleti, interaktív részekkel és egy kis színkeverési, színismereti gyakorlattal egybekötve.

A korlátozott férőhely miatt előzetes jelentkezés szükséges telefonon (+36 30 326 5530) vagy emailben (Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.).

A jelentkezésed akkor válik véglegesség, ha a képzés díját befizetted készpénzben vagy átutalással.

Erről a jelentkezésed során tájékoztatunk bővebben, és megbeszéljük, hogy neked melyik mód a kényelmesebb.

A képzés díja:
Sminktetoválás Tudásbázis kezdőknek és haladóknak Facebook csoport tagjainak: 18.000 Ft (nettó)
Eredeti ár: 20.000 Ft (nettó)

Óriási hírünk van!

Katával közösen készítettünk egy kiadványt, amit tankönyvnek is tekinthetünk.

A képzés tananyagát minden részletre kiterjedően összefoglaltuk egy kb. 50 oldalas könyvben, amit most Te is hazavihetsz magaddal, ha a tanfolyamon nem szeretnéd az idődet és a figyelmedet kettéosztani a jegyzeteléssel.
Fontos, hogy a könyvet csak a helyszínen és csak a résztvevők vásárolhatják meg, mert a képzés anyagát és az tartozó kiegészítő anyagot tartalmazza!
Ez a könyv garantált jóbarátod lesz a szalonban, és bármikor újra előveheted, ha szükséged lenne rá.

Ha szeretnéd megvásárolni a tankönyvet, jelezd nekünk a regisztrációd alkalmával! Ára: 5.000 Ft.

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.