Sminktetováló készülékek kedvezményes áron!

Minden professzionális sminktetoválónak, szüksége van a minőségre!
Most alapozd meg a jövődet!
December hónapban 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Swiss Liner Advanced és a Swiss Liner Infinity sminktetováló készülékeket!

Lecserélnéd a meglévő készülékedet egy magasabb kategóriájúra?
Esetleg most kacérkodsz a sminktetoválás elsajátításával és ehhez keresel készüléket?
Vagy már tudsz tetoválni, de nincs saját géped?

Most itt a REMEK ALKALOM, hogy mindez megvalósulhasson, ráadásul SZUPER KEDVEZMÉNNYEL!

Rendeld meg a SWISS LINER INFINITY vagy SWISS LINER ADVANCED sminktetováló készüléket november 20. és december 20. között 10% kedvezménnyel, és így akár 134.000 Ft-ot is spórolhatsz! 

Megrendelés előtt szeretnéd MEGNÉZNI vagy akár KIPRÓBÁLNI a készülékeket, hogy könnyebben eldönthesd, melyik a számodra legmegfelelőbb? Keress fel bennünket, egyeztetünk egy időpontot, és a központunkban ezt megteheted. 

A kedvezmény mellett természetesen KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSRE is van lehetőséged.

Sőt az AKCIÓ nemcsak a különálló gépekre, hanem a kezdő készletekre is vonatkozik (kezdő készlet tartalmaz egy választott gépet, választott pigmenteket és minden más szükséges eszközt).

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:
☑️időtartam: 2019. november 20-tól 2019.december 20-ig
☑️kedvezmény mértéke: 10%
☑️kedvezményben szereplő termékek: Swiss Liner Advanced készülék vagy kezdő készlet, Swiss Liner Infinity készülék vagy kezdő készlet
☑️kedvezmény igénybevételének feltételei: hogy a megrendelésed és legalább első részlet befizetése a fenti időszakon belül megtörténjen
☑️részletfizetés: 60% megrendeléskor, fennmaradó 40% 3-4 hónapos futamidővel, egyenlő részletekben, kamatmentesen (ezeket a részleteket a vásárlókkal egyénileg egyeztetjük)
☑️kézhezvétel: a december 1-ig beérkezett rendelések még bekerülhetnek a fa alá ha december 1 után rendelsz, akkor is lehet, de erre sajnos nem tudunk garanciát vállalni. Ez utóbbi esetben a kézhezvételre január elején számíthatsz.

Swiss Liner Advanced

A Swiss Liner Advanced egy hosszú ideje bevált készülék továbbfejlesztett utódja, amely tökéletes és precíz munkát tesz lehetővé. Kezelése rendkívül egyszerű. A digitális kijelző és az érintőgombok segítségével kiválasztható a kívánt sebesség (50-150-ig, 5-ös fokozatokban) illetve tűmélység. A gép a vezérlőegységen lévő gombbal illetve lábpedállal egyaránt indítható és leállítható. A kézi egység kiképzése higiénikus munkát tesz lehetővé, súlya minimális.

sc swiss liner advanced classic kicsi
Swiss Liner Advanced 1.134.000 Ft helyett most 1.020.600 Ft-ért kapható!

A készülékhez két kézi egység is csatlakoztatható, ami komolyabb és összetettebb munka esetében lehet előnyös (pl. orvosi tetoválások). Elegáns megjelenése, hangtalan működése, kicsi súlya és könnyen tisztítható felülete hamar kedvenccé tette a szakemberek körében. A Swiss Liner Advanced tökéletesen alkalmas sminktetoválások és orvosi tetoválások elvégzésére egyaránt. Higiéniai moduljai lehetővé teszik az abszolút biztonságot (EU előírás!) és a zárt rendszernek köszönhetően a kézi egység sem szennyeződik a munka során.
Az orvosi fémből készült tűk oldalirányú kilengését a tökéletes modulváz teljesen kizárja, így a bőrt nem sérti fel a tű munka közben, hanem precíz és szabályos bemenetet képez a festék számára.

Swiss Liner Infinity

A sminktetoválók kedvence!
Precizitása mellett erőssége, hogy a hozzá tartozó modulok rendkívül kedvező áron kaphatóak!
A Swiss Liner Infinity elegáns egyszerűsége lehengerlő. Az új gép, az egyszerű design mellett a legfinomabb technikai kialakítással bír, kézi egységének vibrációja minimális. Az új Swiss Liner Infinity gép alkalmas kozmetikai és orvosi pigmentálások elvégzésére, valamint öregedés elleni kezelések kivitelezésére (lásd: Lift Meso Konzept). A szabályozható másodpercenkénti tűszúrásokkal a problémás bőr pigmentálása is fáradság nélkül végezhető.

sl infinity a kicsi

Swiss Liner Infinity 840.000 Ft helyett most 756.000 Ft-ért kapható!

A készülékek előnyei első pillantásra:

- Kompatibilis az egyirányú (zárt rendszerű) higiénia modulok minden variánsával
- Választható kézi egység és hozzá tartozó higiéniai modulok (lásd: Swiss Liner Advanded kéziegység, vagy Swiss Liner TOP Sensi kéziegység)
- Szabályozható tűszúrások másodpercenként 50-150 leütés (5-ös lépésekben)
- Minimalizált vibráció a kéziegységben
- Egyénileg szabályozható tűmélység
- Helytakarékos mérete miatt utazó sminktetovláló szakember részére is ideális
- Lábpedál használatával, és nélküle is kivitelezhető a munka
- Kompatibilis a LIFT MESO higiénia modulokkal

Készülék vásárlása esetén részletfizetési lehetőséget biztosítunk!
A kedvezményes időszak alatt kezdő készleteink is extra kedvezménnyel kaphatóak, árajánlatért keress minket a 30/326-5530-as telefonszámon!

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

cimkék

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.