Swiss Color

Sminktetováló képzéseink

Swiss Color

Sminktetováló képzéseink

Swiss Color

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color

Ha érdekel a sminktetoválás világa, ha szeretnéd elsajátítani ezt a művészi szakmát, vagy, ha már van gyakorlatod, csak fejlődni szeretnél, akkor a legjobb helyen jársz.

Mit nyújtunk NEKED?

 • Kezdők és haladók számára gondosan összeállított képzési tematika
 • Gyakorlatorientált, mini csoportos képzések (általában max. 2-3 fő)
 • Élőmodelles gyakorlások
 • Segítőkész oktatók, támogató háttér, konzultációs és külön gyakorlási lehetőség
 • Aktív közösségi élet, folyamatos tudásmegosztás
 • Profi anyagok és eszközök ismertetése és használata
 • Ideális ár-érték arány: magas minőség elérhető áron
 • Kellemes, barátságos légkör, jó csapat, ügyfélorientált hozzáállás

Képzéseink

Sminktetováló képzésink

Kezdőknek

Tanuld azt, amit igazán szeretnél, határozd meg te a képzéseid ütemezését, haladj lépésről lépésre a magabiztosság felé.

Képzési rendszerünk különböző modulokból áll, amiket úgy építesz egymásra, ahogy te szeretnéd. Mi csak a kezdés adjuk meg. Ez azt jelenti, hogy a kezdők számára kötelező modul a Sminktetoválás tudománya és a Pigmentológia I. elméleti képzések. Ezekre épülnek a további gyakorlati modulok minden területen. Természetesen a gyakorlati modulok során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a résztvevők minél többet dolgozzanak, gyakoroljanak az oktatóink útmutatásával. Ezért speciális gumifelületen, rajzlapon és több élőmodellen is dolgozik minden tanulónk.

Válogass a képzéseink közül, nézd át a tematikákat és jelentkezz be hozzánk, hogy egy új szakma hozhasson neked újabb sikereket.

Haladóknak

Már van gyakorlatod, de szeretnéd csiszolni, tökéletesíteni a technikádat. Netán szeretnél valami új módszert tanulni. Nézd meg, milyen egynapos haladó továbbképzéseket kínálunk neked, és jelentkezz be hozzánk.

Minden továbbképzésünk során a résztvevő maga is gyakorol, nemcsak gumifelületen, de élő modellen is, hogy biztosan elsajátíthassa az adott technika fontos lépéseit.

Ne elégedj meg azzal, ami van, amit már tudsz. Engedj a belső hangodnak, ami folyamatosan a fejlődésre ösztönöz!

Microblading

Az egyik legnépszerűbb módszer a szemöldökpigmentáció területén. Szeretnéd megismerni a manuális szemöldökpigmentáció, azaz a microblading technikáját. Nézd meg milyen alap és haladó szintű, gyakrolatorientált képzéseket kínálunk neked!

Izgalmas, művészi terület, ami végtelen lehetőséget hordoz magában. Mondhatnánk, hogy szinte nélkülözhetetlen technika a mai világban.

Tanulj otthonról

Videós tananyagok

Létrehoztunk egy Online Akadémiát, ahol videós tananyagokat találsz. Ha megvásárolod valamelyik videót, akkor két hónapig korlátlan mennyiségben tudod visszajátszani, hogy biztosan minden részletet jól megérthess és magadévá tehess. Témától függően a videók mellé letölthető dokumentumokat is készítettünk, ami segítheti a gyakorlásodat vagy a munkavégzésedet.

Te osztod be az idődet, te határozod meg, milyen ütemben dolgozod fel a tananyagot, és hogy mikor érsz éppen rá a tanulásra.

 

Nézd meg a jelenleg elérhető videókat, és válogasd ki közülük azokat, amik neked szólnak.

Start program

Start program – Tudás, Törődés, Támogatás

Kezdő szakemberek számára összeállított speciális csomagunk, amit az alapképzések mellé ajándékba adunk, hogy támogassuk az indulást.

Tartalma: konzultációk, marketing e-book, közösségi tagság stb.

Közösség

Támogató szakmai közösség

Az ország talán legnagyobb és igen aktív közösségét hoztuk létre a facebookon, ahol kizárólag szakemberek vannak jelen. Itt nem a konkurenciaharc, az irigység és a felvágás van előtérben, és még csak nem is mi. Ez a csoport a Tietek, értetek van és tőletek olyan, amilyen.

Mit találsz ebben a csoportban?

 • ingyen tudást
 • esettanulmányokat
 • rengeteg kérdést és rá érkező válaszokat, tanácsokat
 • támogatást, együttérzést, őszinteséget
 • videókat mindenféle szakmai témában
 • munkához szükséges letölthető dokumentumokat

 

Egymást közt, egymásért!

Vélemények

Akik már minket választottak

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color több oktatásán is részt vettem, más-más oktatóknál, és kijelenthetem, hogy mindegyikük tudása hatalmas. Felnézek rájuk, szeretnék egyszer én is ilyen kiváló minőségben dolgozni. A képzések nagyon részletesek, pontosak voltak, megfelelő alapokat kaptam ahhoz, hogy el tudjak, el merjek indulni ezen az úton. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő elméleti és gyakorlati képzésre, és csakis kozmetikus végzettséggel rendelkezőket oktatnak, ami manapság egyre ritkább. Magas színvonalú képzésben részesültem. Megkaptam minden információt, ami szükséges volt az induláshoz. Átfogó tudást nyújtanak a képzések.
Ha utólag kérdéseim merültek fel, problémába ütköztem, minden esetben kaptam választ oktatóimtól. Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a csapat többi kollégája is kifejezetten segítőkész volt.

Mihály-Lasky Zsanett

Rendkívül elégedett voltam az alapképzéssel, rengeteg hasznos információval láttak el. A gyakorlati képzéseken is megkaptam azt a türelmet és odafigyelést, amire szükségem volt. Miután befejeződött a képzés, jöhetett a véget nem érő gyakorlás. Természetesen rengeteg kérdés merült fel bennem, amire mindig készségesen, türelmesen és rendkívül gyorsan választ kaptam. Úgy éreztem egy közösség tagja lettem, akikre számíthatok. Ez nagyon sokat jelent nekem. És hogy mi az, ami többek között lenyűgözött a képzések során? Az a szenvedély, amivel az Akadémia oktatói tanítanak, amivel átadják a tudásukat.
Valamint az oktatókon kívül, ami még fontos számomra, az a háttérben dolgozók elhivatottsága, az a kedvesség, ahogy mindig fogadnak, hogy mindig megkérdezik, hogy vagyok, mindenben segítenek.

Csombok Nikolett

A Swiss Color termékcsaládra és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorra az interneten találtam rá. Profi termékcsaládot kerestem, aminek meggyőző a minősége. Amikor rájuk találtam, tudtam, hogy ez az, amit kerestem: magas minőség, egyszerű használat, biztonságos termékek, segítőkész csapat. A festékek vasoxid-mentesek, nem kell félnem az elszíneződéstől, a tetováló gépem pedig az első perctől összenőtt velem, halk és megbízható. 

Az Akadémia képzései által a sminktetováló tudásomat elméleti és gyakorlati téren is mélyíteni tudom, újabb szakmai tapasztalatokkal gazdagodom, melyet a munkám során maximálisan kamatoztatni tudok.  Tapasztalt, felkészült oktatóktól tanulhatok, ez óriási löket az induláshoz. Mindig készségesen válaszolnak a kérdéseimre, segítőkészek, úgy érzem, bármikor bizalommal fordulhatok hozzájuk.

Székely Dóri