VII. Sminktetováló
Konferencia – 2018

Az áprilisi konferenciánk beszámolóját itt találjátok: https://swisscolor.hu/hirek/390-vii-sminktetovalo-konferencia-beszamolonk

A rendezvény fényképeit itt tekinthetitek meg: https://swisscolor.hu/galeria

Ahogyan azt már megszokhattátok, idén is megrendezzük az éves Sminktetováló Konferenciát. Ez évben azonban nagy újdonsággalkészülünk, és még nagyobb hangsúlyt kap a gyakorlat. Hogy mindenre elegendő idő jusson, most két napos lesz a rendezvény, ahol az első napon rengeteg érdekes szakmai ELŐADÁST és beszélgetést hallgathattok meg, majd a második napon 8 ÉLŐ BEMUTATÓN (workshopon) vehettek részt. A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color kibővült oktatói csapata minden szakértelmüket bevetve készül új témákkal, új technikákkal és élő bemutatókkal, ahol nemcsak az ő trükkjeiket lesz lehetőségetek ellesni, de a kérdéseiteket is feltehetitek közvetlenül nekik.

Emellett alkalmatok nyílik bármelyik Swiss Color sminktetováló készüléket kipróbálni, vagy akár a festékpalettánkat testközelből megismerni.

Program

1. nap (10:00 – 17:00) – Előadások

PIGMENTOLÓGIA TUDOMÁNYA – Bizinger Katalin előadása

SZEMÖLDÖK ÉS SZÁJSZÍNEK ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBAN – Vámos Monika és Bizinger Katalin bemutatója

FIATAL KONTRA ÉRETT BŐR ANALÍZISE A SMINKTETOVÁLÁS SZEMPONTJÁBÓL – Lakat Edina előadása 

ELŐRAJZOLÁSI TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK – Csiba Katalin előadása

SMINKTETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS LÉZER NÉLKÜL – SWISS COLOR X – Tordai Tímea előadása

HASZNÁLD KI A SMINKTETOVÁLÓ KÉSZÜLÉKEDET – HEGKEZELÉSI ELJÁRÁSOK – Vámos Monika előadása

LEGYEN A KEZEDBEN AZ IRÁNYÍTÁS! – hogyan kezeld az elrugaszkodott igényeket – Bartus Márta előadása

KÉRDEZD A SZAKÉRTŐINKET! – Kerekasztal beszélgetés a Sminktetováló Akadémia oktatóival

SORSOLÁS – Értékes nyereményeket sorsolunk ki a két napos belépőjegyet vásárlók
között!

2. nap (10:00 – 17:00)
– Élő bemutatók

Az élő bemutatók párhuzamosan folynak, délelőtt és délután is 4-4 workshop látogatható szabadon. A munkákat testközelből (NEM kivetítőn!) nézhetitek végig, az első lépésektől az utolsókig, miközben kérdezhetitek a szakembert. Ott lehetsz kicsit mindenhol, hiszen a bemutatók között szabadon sétálhatsz, vagy épp hosszabb időt tölthetsz el egy olyan technika megfigyelésével, ami számodra a leghasznosabb.

MICROBLADING: Bizinger Katalin

ALKALMI SZEMTETOVÁLÁS: Lakat Edina

3D SZÁJTETOVÁLÁS: Tordai Tímea

MICROFIBRE HD SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS: Bartus Márta

SOFT POWDER SZEMÖLDÖK: Bándi Bernadett

3D SZÁJTETOVÁLÁS: Kovács Tünde

ORVOSI TETOVÁLÁS (areola, Derma SR8): Vámos Monika

ANTI-AGING KEZELÉS sminktetováló készülékkel: Csiba Katalin

Előadóink

Vámos Monika

Sminktetováló, orvosi pigmentációs szakember, kozmetikus mester 
Sminktetováló Akadémia by Swiss Color vezető oktatója 
Swiss Color Magyarország tulajdonosa

Monika az első napon a különböző hegkezelési eljárásokról tart előadást, amiből megtudhatjátok, hogyan lehet a hegek felületét kezelni vagy akár elfedni. 3 különböző technikáról is szó lesz. A második napon a gyakorlatban is megnézhetitek ezeket, illetve élőben láthattok egy areola pigmentációt is. 

Bartus Márta

Sminktetováló, orvosi pigmentációs szakember Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatója.

Márta idén egy eddig nem érintett témával készül az első napra, mégpedig azzal, hogyan kezeld a vendégeid elrugaszkodott, olykor hajmeresztő igényeit, hogyan győzd meg őt arról, hogy neki mi a legjobb és hogyan kerüld el a problémákat. 
A második napon Márta élőben elvégez egy microfibre HD szálas szemöldöktetoválást, ahol végignézheted, mitől lesz olyan lágy és természetes az eredmény.

Lakat Edina

Sminktetováló, orvosi pigmentációs szakember Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatója

Edina előadása arról fog szólni, hogy milyen különbség van a fiatal és az érett bőr között, a sminktetoválás szempontjából. Mire ügyeljünk a forma szerkesztésénél, miért viselkedik másképp a pigment, hogyan válasszunk megfelelő színt stb.
A második napon egy alkalmi, többszínű, sminkhatású szemkontúr tetoválást nézhettek végig, az első lépésektől az utolsókig. 

Csiba Katalin

Sminktetováló szakember 
Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatója 
Swiss Color Magyarország Győr-Moson-Sopron megyei képviselője

Kata lévén, hogy a sminktetoválás mellett sminkesként is dolgozik, különleges szemmel nézi az arcot. Ötvözve a két területet, megosztja a tapasztalatait a résztvevőkkel, hogy hogyan kell és hogyan nem szabad szerkesztenünk. Ezeket rengeteg esettanulmánnyal fogja alátámasztani és illusztrálni.
Második napon egy különleges anti-aging kezelést mutat be, amelyet Te is könnyedén elvégezhetsz a sminktetováló készülékeddel.

Tordai Tímea

Sminktetováló szakember, wiss Color Magyarország Baranya megyei képviselője

Tímea az elrontott tetoválások lézer nélküli eltávolításáról fog előadást tartani, esettanulmányokkal illusztrálva azt. Második napon 3D hatás szájtetoválást készít el élőben a forradalmi IL (intensive lip) pigmentekkel. 

Kovács Tünde

Sminktetováló szakember, Sminktetováló Akadémia by Swiss Color oktatója, Swiss Color Magyarország megyei képviselője

Tündétől a második napon egy különleges szájtetoválást láthattok, amely során megismerhetitek az új IL (intensive lip) pigmenteket, és elleshetitek Tünde kontúrozási és satírozási technikáját élőben.

Bizinger Kata

Sminktetováló szakember, microblading specialista, vegyész, Sminktetováló Akadémia by Swiss Color megbízott oktatója

Kata első napon a pigmentológiáról fog előadást tartani, szól lesz a különböző gyártási folyamatok és alapanyagok elveiről, hogyan válassz pigmentet, milyen pigment hogyan módosulhat a bőrben, majd Monikával közösen különleges variációkat fognak bemutatni elsősorban a szemöldök- és a szájtetoválások elkészítéséhez. A második napon egy többrétegű microblading technikát nézhettek meg Kata által élőben, ahol végigkövethetitek a pontos szerkesztést és a szálak egymásra építését.

Bándi Bernadett

Sminktetováló szakember, microblading specialista Sminktetováló Akadémia by Swiss Color megbízott oktatója

Bernadett a második napon a Soft Powder technikával fog egy szemöldöktetoválást elkészíteni, és közben elmondja nektek, hogy milyen fontos szempontokra kell figyelnetek, hogy a végeredmény természetes és esztétikus legyen. 

Helyszín:

Jarl Konferencia

Központ

1133 Budapest,
Váci út 92., 1. emelet

Követhetsz bennünket a facebookon is, ahol folyamatosan friss hírekkel és érdekességekkel jelentkezünk. 

Tekintsd meg a konferenciánkon készült filmet!