Swiss Color

Konferencia – A legnagyobb hazai
sminktetováló rendezvény

A Sminktetováló Konferenciát eddig

alkalommal szerveztük meg. 

Minden évben számtalan újdonság és kiemelkedő szakmai előadás várja a résztvevőket.

izgalmas programok

tanulási lehetőség

sok gyakorlati bemutató

pezsgő szakmai élet

Vélemények

Vélemények az eddigi konferenciáinkról

A Swiss Color csapata már rengetegszer bizonyította, hogy kimagasló szakértelemmel, tudással rendelkezik, most is így volt ez.
Mindig hasznos információval szolgáltok, segítitek a fejlődésünket. Puszi!

Lasky Zsanett

Nagyon jól éreztem magam! Tetszettek a technikai bemutatók és hogy mindenkivel lehetett beszélgetni közvetlenül. Interaktívnak és jól összeszedettnek találtam ezt a napot. A jövőben sok továbbképzésen szeretnék részt venni.
Köszönöm Nektek!

Szelei Zsófia

Tisztelt Szervező Csapat!
Szuper volt minden! A helyszín, az előadások, az előadók. Legközelebb szívesen hallanék az érzéstelenítőkről és a helyes használatukról.
Nagyon jól éreztem magam! Hasznos volt ez a nap! Köszönettel:

Pusztai Andrea

Sziasztok! Köszönöm a lehetőséget, nagyon elégedett vagyok a Konferencia tartalmával! Az előadások lényegretörő és nagyon fontos információkat tartalmaztak. A mai nap teljesen meggyőzött arról, hogy a továbbiakban a Swiss Color termékeit fogom használni. Hamarosan találkozunk! 

Ui: az ebéd is isteni volt

Béleczki Ildikó

Nagyon élveztem, hasznos volt és kezdőként nagyon sok infoval gyarapodtam. Sok oktatóval beszélhettem és kellemesen csalódtam. Mindenki zseniálisan kedves, jófej és segítőkész volt.
Sajnos mikor eljöttem nem tudtam mindenkitől elköszönni úgyhogy itt köszönöm meg nekik azt, hogy biztattak és segítettek. Nagy szükségem volt rá.
Ti tényleg egy szuper csapat vagytok és vérprofik. Azt hiszem lettek példaképeim ebben a szakmában!

Viktória Visi

Nagyon informatív, sok újdonsággal teli volt ez a konferencia is. Most úgy érzem, túl sok volt az „anyag”, de holnapra biztos letisztul.
Nagyon jó, hogy van élő bemutató és nem köntörfalaztok a válaszokat illetően. Sajnálom, hogy egy-két témát idő hiányában csak felületesen érintettünk. De egy napba ennyi fér bele. Lehet, kevesebb téma, mélyebb kielemzése kevésbé terhelén le az agyunkat. Összeségében szuper volt, már 4 éve résztvevője vagyok. Ez az egy „képzés” fix! Köszönöm

Pochron Bianka