Swiss Color® MB - Microblading pigmentek

A microblading kezelések legfontosabb eleme a jó pigment. Mi a legmagasabb minőséget kínáljuk!

A microblading kezelés szíve a pigmentben rejlik.

A Swiss Color Microblading pigment 100%-ban FeO mentes, szín stabil, remek a fedőképessége és a gyógyulás utáni tartóssága.
Az Swiss Color laboratóriumában előállításnál csak és kizárólag olyan hozzávalókkal dolgoznak, ami megfelel a ResAp (2008)
1 -es rendeletnek.

A komponensek viszkozitásának köszönhetően a penge könnyen felveszi és bejuttatja az anyagot a bőrbe. Gyors és hatékony munkavégzés, vékony és természetes szálak.

Általánosságban a pigmentek ideális szemcsemérete 2 mikron.
A Swiss Color precizitással a Microblading pigmentet optimális méretűre fejlesztették, ami rendkívüli szín tartósságot, és könnyű bőrbe juttatást eredményez.

Mivel a MB pigmentek a microblading technikához készültek, ezért a konzisztenciájuk a sminktetováló festékekéhez képest sűrűbbek, de használhatóak sminktetováláshoz is!
NANO és Mikro 1-es modullal gyönyörű színű, természetes szemöldöktetoválást készíthetünk.

microblading

Miért érdemes a Swiss Color vas-oxid mentes MB pigmentjeit választani?

  • nincs elszíneződés
  • hosszan tartó eredmény
  • kevesebb utómunka

Töltse le MB színskálánkat, ITT!

Aktuális árlistánkat regisztráció után töltheti le, ITT!

Mennyibe kerül?
12ml: 27.000 Ft
6ml: 17.500 Ft

MB 801 SKIN

microblading MB 801 SKIN pigment
A Skin egy finomra hangolt, arany camouflage szín. Barna árnyalattal keverve a barna világosabbá és lágyabbá válik.

MB 802 FLAMINGO

microblading MB 802 FLAMINGO pigment
A Flamingo egy narancsos/sárgás korrekciós szín a sötét MB pigmentek világosításához. Barna tónusú festékekkel összekeverve alapvetően a kékes vagy zöldes szemöldökök korrekciójához ajánlatos.

MB 803 OLIVE

microblading MB 803 OLIVE pigment
Az Olive tisztán a világos hajszínű vendégeknél használható, de leginkább korrekciós színként a pirosas szemöldökök esetében, keverve egy barna tónussal.

MB 804 MAPLE

microblading MB 804 MAPLE pigment
A Maple a legtermészetesebb szín a világos, szőke típusoknak, ahogyan a világos, enyhén pirosas bőrtípusok esetében. Tisztán használva egy finom, aranybarna árnyalatot kapunk.

MB 805 BRAZIL

microblading MB 805 BRAZIL pigment
A Brazil minden világos és középbarna hajszínű vendégnek megfelelő, és minden bőrtípusnál alkalmazható. Az eredmény egy nagyon szép, finom közép-sötét barna.

MB 806 WALNUT

microblading MB 806 WALNUT pigment
A Walnut használható tisztán vagy keverőszínként. Jó kezdő árnyalat a sötétebb bőrtípusú, közepes vagy sötétbarna hajú vendégeknél.

MB 807 EBONY

microblading MB 807 EBONY pigment
Az Ebony egy enyhén hamvas, olívás barna tónus és minden sötétebb bőrhöz és hajhoz illik. Az eredmény egy hidegebb barna.

MB 808 COCONUT

microblading MB 808 COCONUT pigment
A Coconut a legsötétebb árnyalatú barna. Ez a gyönyörű barnás-feketés árnyalat minden déli, nagyon sötét bőrtípusú és hajszínű vendégnek megfelelő.

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color

Amennyiben szeretne fejlődni és tanulni, ajánljuk figyelmébe a Sminktetováló Akadémia sminktetováló alap- illetve továbbképzéseit. 

Tovább a kategóriában: Intenzív pigmentek »

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.