Swiss Color® OS Pigmentek

Szín a lelke mindennek

Mitől lesz egy sminktetováló festék a szakemberek kedvence?
Attól, hogy:

  • A bevitt szín nem változik el gyógyulás után
  • A vendégnél nem okoz érzékenységet
  • Könnyen bejuttatható a bőrbe
  • A színek széles választékban elérhetők, így minden bőrtípus számára megtalálható vagy kikeverhető a tökéletes szín
Swiss Color® OS Pigmentek

Organikus szintetikus pigmentek

Az organikus szintetikus pigmentek teljesen egyedülállóak, kizárólag a Swiss Colornál alkalmazzák ezt a előállítási módszert, amelynek részleteit a gyártó üzleti titokként őriz. Az alapelv az, hogy gyógyszergyártó cégek számára előállított pigmentalapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerek gyártásához hasonló biztonsági és higiéniai intézkedések mellett egy különleges (és eddig sosem alkalmazott) eljárással organikus szintetikus pigmenteket kevernek. A megnevezés (orginikus) arra utal, hogy a természetes anyagot utánzó, ám mégis szintetikus anyagról beszélünk. Ennek számos előnye is van a természetes anyagokkal szemben, például nem allergiázálnak, és tökéletesen kizárt mindenféle szennyeződés.

További előnyök:
  • A szín nem változik
  • A bennmaradása sokkal nagyon mértékű, a szín maximum 10%-ot halványodik a gyógyulás után. Gyakran korrekcióra (második kezelésre) sincs szükség.
  • Rövidül a munkaidő
  • Kisebb a fájdalom, ugyanis a felszínhez közelebb dolgozunk az OS pigmentekkel, továbbá a tetoválás ideje is rövidebb.

Swiss Color® OS pigmentek

Letölhető színskála ITT!

Forradalom a sminktetoválásban!!!

A Swiss Color® OS Pigment a világon az első vas-oxid mentes, színtartó pigment, ami tökéletesen fed, és hosszabb ideig megmarad a bőrben. A magas pigment sűrűségnek köszönhetően garantáljuk a gyors színezést és maximális festékraktározást a bőrben. A munkaideje meglehetősen lerövidül, az utómunkálatok költségei pedig csökkennek, így magasabb minőséggel rövidebb idő alatt még akár nagyobb bevételre is szert tehet.

Miért fejlesztette ki a Swiss Color® az OS pigmentet?

A tesztmetódusoknak köszönhetően laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a magas ppm koncentrációjú festékek nikkel maradványokat szabadíthatnak fel, amellyel esetleg árthatunk vendégeink egészségének. Ezt felismerve, 2013 áprilisában új gyógyszerészeti törvény lépett életbe, mi már ez alapján gyártjuk a termékeinket most és a jövőben egyaránt! A ResAP (2008) és a 2012 december 21-ei rendelkezések előrejelzése alapján a jövő terméke a vas oxid mentes pigment. A Swiss Color® pigmentek eddig is megfeleltek ennek a követelménynek, hiszen kevesebb mint 2,50 ppm vas oxidot tartalmaznak. Ezt tovább gondolva valósult meg a vas-oxid mentes OS pigment, ami nagyon szigorú eljárásoknak köszönhetően, egyedülálló a világon!

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot! Ahhoz, hogy a Swiss Color® festékek lehetőségeit 100%-osan ki tudja használni, javasoljuk, hogy jöjjön el egyik Színelméleti és Mikropigment tréningünkre, ahol a kezébe adjuk a kulcsot, hogy hogyan tudja elkerülni a piros szemöldököt vagy kék szájkontúrt.


Hány kezelésre elegendő egy tubus festék?
Függően attól, hogy milyen tetoválást végzünk egy 12 ml-es festék általában akár 10-40 kezelésre is elegendő lehet. Természetesen a nagyobb munkák, mint például egy teljes szájsatír elkészítése több festéket igényelnek, mint az egyszerű felső szemkontúr, és ez lecsökkenti az egy tubus festékkel elvégezhető kezelések számát.

Mennyibe kerül?
12ml: 27.890 Ft
6ml: 16.500 Ft

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color

Amennyiben szeretne fejlődni és tanulni, ajánljuk figyelmébe a Sminktetováló Akadémia sminktetováló alap- illetve továbbképzéseit. 

Tovább a kategóriában: « Intenzív pigmentek

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.