Swiss Color

Referencia Szalon Hálózat

Ideológia

Használd ki szalonodban a Swiss Color nemzetközileg elismert márkanevét!
Ha csatlakozol a Swiss Color Referencia Szalon hálózatához, akkor egy olyan erős megkülönböztető jelzéssel rendelkezel majd, ami könnyebbé teheti a potenciális vendégeid bizalmának megnyerését, kiemel a versenytársak közül és a szalonod vagy a saját szakmai hírnevedet tovább emeli.

Célunk, hogy magas színvonalon dolgozó, a mienkkel azonos értékrendet képviselő szakembereket fogjunk össze a Swiss Color Referencia Szalon hálózatában, hogy Benneteket, egymást és a márkanevet is erősítsük!

 

Veletek alkotunk maradandót!

Kinek a jelentkezését várjuk?

Lehetsz már meglévő partnerünk, Swiss Color felhasználó, az Akadémiánk korábbi hallgatója, akinek már van tapasztalata a termékeinkkel, de szeretne még jobban elköteleződni.
Lehetsz olyan szakember, aki eddig más márkát használt a munkájához, de szeretné lecserélni a teljes termékpalettáját, és ehhez egy erős, megbízható, piacvezető márkát keres.

Belépés feltételei
  • kozmetikus végzettség
  • korábban megszerzett sminktetováló végzettség (legalább szemöldök területen)
  • néhány éves sminktetováló gyakorlat
  • saját szalon, ahol a sminktetováló tevékenység az egyik vezető üzletág, fő szolgáltatás
  • Swiss Color sminktetováló készülék, eszközök, termékek használata
  • a sminktetoválás szolgáltatás elvégzéséhez más márka készüléke és pigmentje nem használható
  • pigmentológia I-IV. modul elvégzése

Belépő csomag

Meglévő Swiss Color partner esetében a belépő csomag megvásárlására nincs szükség, hiszen vélhetően a készülék, termékek, eszközök nagy részével már rendelkezik a szakember. Ilyen esetben személyre szabott kiegészítő csomagot állítunk össze, ha ennek szükségét érezzük.
Olyan új belépő esetén, aki a készletét most tervezi Swiss Colorra cserélni, az előirányzott belépő csomag megvásárlása szükséges. Ezt a csomagot azonban a jelentkezővel személyesen egyeztetjük, és szükség esetén a tartalmát módosítjuk.

 

A belépésnél általunk adott ajándékcsomag

Az új belépők számára egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomagot adunk.

Mit nyújtunk a Referencia Szalonoknak?

Kiemelt kedvezmények

Kiemelt szakmai támogatás

Elsőbbségi kiszolgálás

zárt kommunikációs rendszer

kiemelt megjelenítés

marketing támogatás

Mit várunk cserébe?

Elköteleződés a márka mellett

Kiemelkedő szakmai színvonal fenntartása

Swiss Color márka feltüntetése

Szalonnal szemben támasztott követelmények

Minőségbiztosítási rendszer

A minőségbiztosítási rendszert és annak elemeit azért építettük be a Referencia Szalon rendszerünkbe, mert fontosnak érezzük a folyamatos szakmai fejlődést, a szakmai színvonal magas szinten tartását annak érdekében, hogy a márka megfelelő módon legyen képviselve minden képviselő által. Ezért hoztuk létre a negyedévente kötelező konzultációt, aminek az elsődleges célja a kapcsolattartáson kívül az, hogy szakmailag támogathassunk és segíthessük a Referencia Szalonok munkatársait. Ennek következményeként fenntartjuk a jogot, hogy időnként ajánlott kötelező képzéseket iktassunk be. A képzések célja az, hogy a hiányterületeket lefedjük, problémás kérdéseket feltárjunk és megoldjuk. Az említett képzések lehetnek a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color meglévő képzései is, de személyre szabott tematikával rendelkező, egyéni képzések is előfordulhatnak.

Belépés módja

 

Szalonoddal meghívás vagy jelentkezés alapján tudsz pályázni a Referencia Szalon kinevezésre. Ennek elbírálása egyéni folyamat, amit együtt közösen végig viszünk. Megvizsgáljuk, hogy a szerződésben szabott feltételek mennyire teljesülnek, vagy milyen feladatok elvégzése szükséges, hogy teljesüljenek. A Referencia Szalon kinevezés egy évre szól, ami után hosszabbítható. Meghosszabbítás során kiállítjuk a szalonod nevére szóló, egy évig érvényes Referencia Szalon Tanúsítványt.

 

 

Élvezd ki az elismert márka nyújtotta előnyöket, és csatlakozz egy jól átgondolt rendszerhez!

A fenti leírás tájékoztató jellegű, a Referencia Szalon rendszer általános szerződési feltételeit kérd tőlünk telefonon vagy emailben.

Telefon:

+36 30 326 5530

EMAIL:

swisscolor@swisscolor.hu