Utókezelés - ápolás a tartós eredményért

Ha szeretné az új sminktetoválását hosszan élvezni, a következő útmutatást érdemes betartania.
A kezelést követő első héten ne menjen:
  • szoláriumba
  • szaunába
  • úszni
  • napozni
SC Lipbalm
SC Naturebalm
SC Lipbalm és SC Naturebalm teljes körű ápolást nyújt az érzékeny ajkak, és a szemöldök számára sminktetoválás után. Kezelés után javasoljuk ezeket a 15 faktoros UV-védelemmel ellátott Swiss Color® termékeket. A napsugarak hatására a pigmentek gyorsabban halványodnak, ugyanakkor a SC Lipbalm és SC Naturebalm rendszeres használatával a festék tovább marad a bőrben. A cardiospermum-halicacbum-kivonat segíti a sejtregenerációt. A hidratáló hatóanyagoknak és a tri-peptideknek köszönhetően ajkai puhábbak és teltebbek lesznek. Keresse a terméket a szakképzett kozmetikusánál.

Mi a teendő, ha nem elégedett meglévő sminktetoválásával?
Ha nem elégedett egy már meglévő sminktetoválásával, ne habozzon felkeresni kozmetikusát, hogy megbeszéljék a lehetőségeket és az esetleges korrekciót.
Fordítson megfelelő figyelmet (legyen alapos) a kozmetikus kiválasztására. Gyanús, ha azt hallja „abszolút nem probléma"! A korrekciók jóval nagyobb időt (és szaktudást, gyakorlatot) igényelnek (adott esetben drágábbak is lehetnek).
Csak a képzett és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberben bízzon!

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.