Swiss Color

Swiss Color – A minőség, amivel valódi
sikereket érhetsz el

kontinensen

országban

éve

A Swiss Color® minden tekintetben hamisítatlan svájci vállalat. Egyrészt mind a mai napig az alapító Ingrid Bregenzer felügyeli határtalan lelkesedéssel a gyártást, a megrendeléseket, a képzést és a fejlesztéseket a svájci központban. Hogy ki ne essen a gyakorlatból és inspirációt nyerjen a kutatásokhoz, saját vendégkörén továbbra is ő maga végzi a sminktetoválást.

Termékeik a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelnek, és elnyerték a megtisztelő Swiss Quality minősítést. Ez utóbbi nem csak a világszínvonalú, kategóriájában elismert, megbízható alapanyagokat és eszközöket jelöli, hanem a szigorú és egyenletes minőség ellenőrzést is.

A Swiss Color Pigmentek előnyei

E

ECHA kompatilibils pigmentek, amik megfelelnek a REACH szabályozásnak

E

gyorsabb bejutás, hatékonyabb megtapadás, magasabb fedés, nulla migráció

E

rövidebb kezelési, kisebb fájdalom érzet, kevesebb utómunka

E

tökéletes biztonságos összetevők

E

jól átgondolt rendszer

E

minimális befektetéssel maximális paletta és színvariáció érhető el

E

technikaspecifikusan beállítható állag

Vélemények

Akik már minket választottak

A Swiss Color termékcsaládra és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorra az interneten találtam rá. Profi termékcsaládot kerestem, aminek meggyőző a minősége. Amikor rájuk találtam, tudtam, hogy ez az, amit kerestem: magas minőség, egyszerű használat, biztonságos termékek, segítőkész csapat. A festékek vasoxid-mentesek, nem kell félnem az elszíneződéstől, a tetováló gépem pedig az első perctől összenőtt velem, halk és megbízható.

Székely Dóra

Hogy miért szeretek a Swiss Color-ral és a céggel dolgozni? Nem is kérdés: profi oktatók, profi minőség, profi háttérmunka. Nem ismerek még egy ennyire összeszedett céget Magyarországon a szépségipar szegmensében, mint a Swiss Color, ami a minőséget, tudást, segítséget és oktatást illeti. Ami pedig a pigmenteket illeti: szerintem a pigmentológia is egyedülálló, Bizinger Kata profi módon magyarázza el a pigmentek minden csínját-bínját, nagy figyelmet fordítva a részletekre, ezáltal magabiztosan tudjuk használni a színeket.

Dragán-Nagy Réka

Öt éve dolgozok Swiss Color pigmentekkel és géppel. Mikor elhatároztam, hogy megtanulok sminktetoválni, nagyon alaposan körülnéztem a piacon, és kerestem a legmegbízhatóbb, komoly szakmai háttérrel és több éves tapasztalattal rendelkező céget, hiteles gyakorlati oktatókkal. Ekkor esett a választásom a Swiss Colorra. És ami nekem még nagyon fontos, hogy a pigmentológia képzés komoly gyakorlati tudást ad a festékek megfelelő használatához! Köszönöm az együttműködést!

Pochron Bianka

Swiss Color International

Swiss Color International

A Swiss Color márka megszületése 1993-ban indult el, amikor is az első festéket kifejlesztették. Tíz évvel később, azaz 2003-ban alakult ki a jelenlegi arculat, és addigra már több európai országban elérhető volt a termékcsalád. Az utóbbi években beindult romahos fejlődés nem áll meg, a termékpaletta folyamatosan megújul, és mostanra már 5 kontinensen 50 országban elérhető a Swiss Color.

A svájci SC International AG nemzetközileg elismert tekintély a permanent makeup területén – termékeik, eszközeik és az általuk képzett szakemberek kozmetikai szalonokban bizonyítják világszerte, hogy az igényes tartós smink a jövő útja.

A Swiss Color® minden tekintetben hamisítatlan svájci vállalat. Egyrészt mind a mai napig az alapító Ingrid Bregenzer felügyeli határtalan lelkesedéssel a gyártást, a megrendeléseket, a képzést és a fejlesztéseket a svájci központban. Hogy ki ne essen a gyakorlatból és inspirációt nyerjen a kutatásokhoz, saját vendégkörén továbbra is ő maga végzi a sminktetoválást. A képzési és szállítási központot húga, Helga Strillinger vezeti Ausztriában.

Termékeink a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelnek, és elnyerték a megtisztelő Swiss Quality minősítést. Ez utóbbi nem csak a világszínvonalú, kategóriájában elismert, megbízható alapanyagokat és eszközöket jelöli, hanem a szigorú és egyenletes minőség ellenőrzést is.

emberközeliség

kedvesség

közvetlenség

 szakmai iránti elkötelezettség

stabilitás

megbízhatóság

szakértelem

minőség

Tarts Te is velünk a siker felé!

Sminktetováló Akadémia

Sminktetováló Akadémia
  – 3 évtizede értetek

Ismerj meg minket!

Filozófiánk

Akadémiánk elsődleges célja, hogy felelősségteljes és sikeres szakembereket képezzen, akik munkájuk során a biztonságra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt.

Művészet

A sminktetoválás igazi művészet,

mely megállíthatatlanul fejlődik mind az alkalmazott technikák, mind pedig a felhasznált anyagok és eszközök tekintetében. A haladásban nincs megállás, éppen ezért szeretnénk az Akadémiánk által olyan hátteret biztosítani a szakmában dolgozók számára, amely a lehető legtöbb támogatást nyújtja hosszú távon.

Tapasztalat

Több évtizedes gyakorlati tapasztalatunkat

ötvözve a szükséges elméleti ismeretanyaggal, igyekszünk a lehető legátfogóbb képet adni minden területen, igazodva a legújabb trendekhez, kutatásokhoz és szabályozásokhoz.

Felelősség

Felelősségünknek érezzük,

hogy a bennünket választó szakemberek számára megháláljuk a bizalmat, és nem pusztán a képzés erejéig, hanem pályafutásuk során is megadjuk nekik a szükséges segítséget.

Oktatás

Oktatásaink

során a tananyag és az alapos gyakorlat mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a munka során használt termékek minősége is kiemelkedő legyen. Ezért Akadémiánkon a Swiss Color sminktetováló készülékeket, pigmenteket és eszközöket használjuk. A svájci márka biztosítja mindazt, amire véleményünk szerint szükség van ezen a szakterületen.

Mi ebben hiszünk!

Csapatunk

Akadémiánk csapata

A Sminktetováló Akadémia alapítója, Vámos Mónika, három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a sminktetoválás terén, és immár több, mint 25 éve oktatja a különböző technikákat a hazai szakemberek számára. 

Oktatóink mindegyike tehetséges és igényes szakember, egyedi stílussal, egyvalami azonban közös bennük: az elhivatottság. Szakmájuk iránti szeretetük sarkallja őket arra, hogy mindig a legjobbat nyújtsák, és az oktatás során hallgatóikat is erre buzdítják.

Büszkék vagyunk a csapatunkra, mert a különbözőségeink tesznek minket sokszínűvé, a hasonlóságaink pedig erőssé!

Oktatóink

Oktatóink

Több, mint 3 évtizede találkoztam a sminktetoválással egy külföldi kiállításon, és azonnal beleszerettem. Az elsők között voltam, akik meghonosították a sminktetoválást Magyarországon. Azóta is rengeteg továbbképzésen vettem részt, itthon és külföldön, majd 30 éve oktatom is az eljárást. 2014-ben hoztam létre a Sminktetováló Adakémia by Swiss Colort, ahol egy remek oktatói csapat segítségével igyekszünk minden kordszerű területet, technikát lefedni és úgy megtanítani a bennünket választó kolléganőknek, hogy azok örömmel, felelősségel végezzék a munkájukat, amiben aztán nagy sikereket élhetnek meg.

2016-os évem legjobb szakmai döntését hoztam amikor oktatóként csatolakoztam a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorhoz. Vámos Mónika pontosan 20 évvel ezelőtt avatott be a kozmetika és sminktetoválás szakmai rejtelmeibe. Hosszú éveket töltöttem külföldön, és az ágazatban szerzett külföldi tapasztalataim felkeltették bennem az igényt, hogy itthon egy igényes és jól szervezett csapat részeként hozzátegyek a szakma fejlődéséhez. Nemcsak sminktetováló (és természetesen kozmetikus) vagyok, de vegyésztechnikusként is végeztem. Analítikus gondolkodásmódom és hajlamom, hogy a dolgok miértjét kutassam és összefüggéseket fedezzek fel, vittek arra, hogy évek kutatómunkáját és ugyanennyi idő gyakorlati tapasztalatát ötvözzem. Ebből a törekvésből született meg az egyik kedvenc képzésem is (a Pigmentológia I. és II.), ami nemcsak Magyaroszágon, de még külföldön is egyedülálló tematikájú és témakörű oktatás.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Sminktetováló Akadémia szakmai csapatát erősíthetem a 2017-es évtől. A csatlakozáskor elém sorakoztatott feltételek és lehetőségek tökéletesen passzoltak a jelen szakmai terveimhez, miszerint nagyobb közönség előtt mutassam be azt a speciális szakterületet, amelyet immáron 6 éve szenvedélyesen gyakorlok. 

2003-ban egy hirtelen ötlettől vezérelve végeztem el a sminktetováló tanfolyamot és így 14 éve tetoválok rendíthetetlen lelkesedéssel. 2013-tól dolgozom Swiss Color termékekkel. Talán egyike vagyok azon szerencsés kozmetikusoknak, akik elmondhatják magukról, hogy a legjobbaktól tanulhattak. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok, ma is sikeres kozmetikust tudtam a pályán elindítani. A legnagyobb szakmai boldogság, hogy továbbadhatom az általam megszerzett tudást. 

Oktatás-képzés-technika

Hogyan válassz sminktetováló oktatót, képzést, techinkát?

Mielőtt kiválasztasz egy oktatót vagy iskolát, érdemes figyelembe venned néhány dolgot:

E

meg van-e a személyes szimpátia, hiszen fontos, hogy az oktatóddal tudjatok kapcsolódni, beszéljétek egymás nyelvét

E

van-e az oktatódnak elegendő tapasztalata képzések terén. Mert az, hogy valaki jó szakember, nem biztos, hogy megfelelően át is tudja adni neked a tudását.

E

jó tudnod, hogy az adott oktató mióta van a pályán, mióta tanít, hogy elkerülhesd azt a szituációt, hogy a képzésed után már nem lesz kihez fordulnod a kérdéseiddel, mert az oktatód már nem tanít, vagy a munka mellett nincs kapacitása rád figyelni.

Egyéni vagy csoportos?

Egyéni vagy csoportos oktatás?

Akadémiánkon lehetőséget biztosítunk egyéni és csoportos oktatásokon való részvtelre is. Sok iskolával ellentétben azonban, nálunk a csoportos képzések is kis létszámmal (max. 3-4 fő) indulnak, hiszen így tudunk rátok a lehető legjobban koncentrálni.

Mikor válassz egyéni oktatást?

E

ha szeretnéd, hogy az oktató csak rád figyeljen

E

ha nem tudsz a meghirdetett csoportos képzések időpontjaihoz alkalmazkodni

E

ha úgy érzed, sok egyedi kérdésed van

E

ha a saját tempódban szeretnél haladni

Mikor ajánljuk a kiscsoportos képzéseinket?

E

ha szeretnél mások munkájából is tanulni

E

ha fontos számodra, hogy minél többféle modellel találkozhass az oktatás során

E

ha az egyéni oktatásnál kedvezőbb áron szeretnél tanulni és tudsz alkalmazkodni a meghirdetett képzési időpontokhoz

Mi csak élő modelleken oktatunk!

A sminktetoválás egy gyakorlati szakma. Képtelenség egy új technikát kizárólag gumilapon megtanulni, ezért számunkra rendkívül fontos, hogy gyakorlati képzéseinken élő modellen is dolgozhassatok.

Kozmetikai végzettség

Tanulhat-e nálunk olyan valaki,
akinek nincs kozmetikus végzettsége?

Gondolj csak bele, ha valaki könyvelőként, felszolgálóként vagy marketingesként dolgozott előtte, fogalma sincs a bőrről, lehet, hogy arról sem, hogy mi fán terem a szolgáltatás nyújtása, a vendéggel való kommunikáció.

Véleményünk szerint a sminktetováláshoz elengedhetetlen a bőr beható ismerete. Ezen kívül a magyar törvénykezés kimondja, hogy sminktetoválást hivatalosan csak kozmetikus végezhet

Ráadásul, ha egy csoportban 3-ból 2 kozmetikus, de 1 résztvevő más végzettségű, úgy a haladási tempó is más, és már egy ember is képes hátráltatni a csoport dinamikáját.

A fentiek miatt nálunk kizárólag kozmetikus bizonyítvánnyal rendelkező vagy még tanulmányait folytató szakember jelentkezhet képzéseinkre.

Ár-érték

Ár-érték arány

E

A legdrágább a legjobb?

Az ár lehet egy minőségi mutató, de ez nem garancia. A nagyon olcsó képzés azért gyanús, mert elképzelhető, hogy nagy létszámmal fut, nincs benne kidolgozott tananyag, nem megfelelőek a körülmények, lehet, hogy a résztvevők nem is gyakorolnak stb. Ezeknek ilyenkor mindig nagyon alaposan járj utána.

Az pedig, hogy egy oktatás a legdrágábbak közé tartozik, még nem jelenti automatikusan azt, hogy tanulóként ott fogsz a legtöbbet kapni. Az árképzés pusztán marketing, ne ez alapján dönts!

E

A képzéseink a hazai piacon a felső közép kategóriába tartoznak.

Olcsó képzést elvi okokból sem tudunk kínálni, hiszen az már a minőség rovására menne. A túlárazott képzésekben azért nem hiszünk, mert ahhoz, hogy valaki ügyes sminktetováló legyen és sikereket érjen el ebben a szakmában, nem kell feltétlenül végtelen anyagi lehetőségekkel rendelkeznie már az elején.

E

Gondolj bele

ha elsőre rosszul választasz, még ha olcsó is volt az a képzés, akkor is duplán fizeted meg az árát. Mert ha egy rossz tapasztalat után nem feladod, hanem tovább mész, elkerülhetetlen, hogy újra be kelljen ruháznod ugyanannak a technikának az alapképzésére máshol. Ez semmiképp sem éri meg.

E

Amit ígérünk,

hogy a képzéseink megérik az árukat, és a kezdeti befektetés sokszorosan térül meg, ha megfogadod a tanácsainkat.

Közösségi média

Kövess minket és legyél naprakész!

Instagram oldalunkon beleshetsz a mindennapjainkba, a képzésienkre, láthatod a tanulónik és partnereink munkáját, a legfrissebb híreinket, ajánlatainkat, és nem utolsó sorban szakmai videókat is megtekinthetsz.

A facebook oldalunkon rengeteg szakmai témát, posztot, hírt találhatsz, de ugyancsak bepillantást nyerhetsz a mindennapjainkba is. Minden fontosabb képzésünket, eseményünket megtalálod az „események” menüpontban.

Létrehoztunk egy zárt, támogató szakmai közösséget, ahol rendszeresen teszünk közzé érdekes szakmai témákat, a tagok is sok élményt, kérdést, szakmai büszkeséget vagy akár elakadást posztolnak. Ne hagyd ki a lehetőséget az ingyesen fejlődésre. Csatlakozz hozzánk, kötelezettség nélkül!

Büszkeségeink

Dicsőségfalunk

Büszkék vagyunk rátok!

Íme néhány szakember a sokak közül, aki Bennünket választottak és elhivatott, példaértékű sminktetováló szakemberekké váltak.
Büszkék vagyunk rá, hogy hozzánk tartoznak, a mi csapatunk tagjai! És nemcsak rájuk, de az itt nem szereplő, viszont lelkesen fejlődő, szorgalmasan tanuló, sokat dolgozó kolléganőkre is.
Mi értetek vagyunk!
Veletek alkotunk maradandót!

Boldog vagyok, hogy megtaláltam azt, amit szeretek csinálni. Örömet hoz nekem ez a munka, ezért is fektetek bele nagy energiát. A sikerhez hosszú út vezet, de úgy érzem jó úton haladok, szeretem a hivatásom, és szeretek örömet okozni másoknak. Szakmailag sokat képeztem magam, sok gyakorlás és szorgalom szükséges hozzá, mert a jó pap is holtig tanul. Az ügyfeleim visszajelzései és ajánlásai alapján úgy érzem, szeretnek az emberek, szeretik a munkámat, illetve azt a minőséget, amit képviselek. Mindez motivál, hogy tovább fejlődjek, és még jobb legyek a szakmámban.

A Swiss Color termékcsaládra és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorra az interneten találtam rá. Profi termékcsaládot kerestem, aminek meggyőző a minősége. Amikor rájuk találtam, tudtam, hogy ez az, amit kerestem: magas minőség, egyszerű használat, biztonságos termékek, segítőkész csapat. A festékek vasoxid-mentesek, nem kell félnem az elszíneződéstől, a tetováló gépem pedig az első perctől összenőtt velem, halk és megbízható. 

Az Akadémia képzései által a sminktetováló tudásomat elméleti és gyakorlati téren is mélyíteni tudom, újabb szakmai tapasztalatokkal gazdagodom, melyet a munkám során maximálisan kamatoztatni tudok.  Tapasztalt, felkészült oktatóktól tanulhatok, ez óriási löket az induláshoz. Mindig készségesen válaszolnak a kérdéseimre, segítőkészek, úgy érzem, bármikor bizalommal fordulhatok hozzájuk.

Székely Dóri

2014-ben végeztem el a kozmetikus képzést. Mindig is tudtam, hogy ebben a szakmában szeretnék dolgozni és ez az utam, így elmondhatom,hogy a munkám a hobbim és a hivatásom is egyben. A munkámban mindig a szemöldök szedés és festés volt a kedvencem, így tudtam, hogy szemöldök tetoválással is szeretnék majd foglalkozni. 
2018-ban végeztem el a Microblading tanfolyamot a Sminktetováló Akadémián, olyan képzést kerestem ahol nem csak az alapos technikát sajátíthatom el, hanem a legmegfelelőbb pigmentekkel dolgozhatok. Számomra a Swiss Color pigmentjei maguk a minőség és megbízhatóság. Azóza több továbbképzésen is részt vettem a Sminktetováló Akadémián hiszen mindig van hova fejlődni, és az egyik legkiemelkedőbb gyakorlati és elméleti képzéseket kapom a csapattól, a legtöbbet Bizinger Katalintól tanulhattam, ezért nagyon hálás vagyok neki.
A vendégeim öröme és visszajelzése motivál a mindennapokban. Boldogsággal tölt el, hogy egy tetoválással szebbé varázsolhatok egy arcot,magabiztosságot,elégedettséget adhatok a vendégeknek. Úgy érzem a szemöldök tetoválással ki élhetem a kreativitásom.A közeli fotókkal szeretem megmutatni mennyire természetes tud lenni egy szemöldök tetoválás, és milyen szépen kiegészíti a saját formát. Mindig 100%-osan arra törekszem,hogy szép, igényes munkákat adjak ki a kezeim közül.
Rengeteg gyakorlás,szorgalom,kitartás,alázat kell ehhez a szakmához és megtiszteltetés, hogy egy ilyen csapathoz tartozom ahol folyamatosan kiváló oktatóktól tanulhatok, és bővithetem tudásom! Köszönök minden segítséget tőletek!

Orosz Gréta

Már akkor tudtam, hogy a sminktetoválás felé szeretnék orientálódni, amikor kozmetikusnak kezdtem tanulni. Kikértem az egyik sminktetoválással foglalkozó oktatóm tanácsát, hogy merre induljak el. Ő ajánlotta a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colort, aminek utánanézve, nem volt kétségem, hogy itt szeretnék tanulni.
Rendkívül elégedett voltam az alapképzéssel, rengeteg hasznos információval láttak el. A gyakorlati képzéseken is megkaptam azt a türelmet és odafigyelést, amire szükségem volt. Miután befejeződött a képzés, jöhetett a véget nem érő gyakorlás. Természetesen rengeteg kérdés merült fel bennem, amire mindig készségesen, türelmesen és rendkívül gyorsan választ kaptam. Úgy éreztem egy közösség tagja lettem, akikre számíthatok. Ez nagyon sokat jelent nekem. A képzések elvégzése után el is indítottam saját, önálló vállalkozásomat, ami fokozatosan be is indult. Először a család női tagjait, majd rokonokat, barátnőket, ismerősöket tetováltam, és végül már ismeretlenek is el mertek jönni hozzám. Csodálatos érzés volt, hogy bíznak bennem, illetve szakmai tudásomban, amit azóta is folyamatosan fejlesztek. Számomra a sminktetoválás nem munka, imádom csinálni. Imádom, hogy megszépíthetem a nőket, hogy visszaadhatom az önbizalmukat, hogy segíthetek látszani/látszódni annak, ami nem tudott. Számomra hatalmas boldogság, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek.
És hogy mi az, ami többek között lenyűgözött a képzések során? Az a szenvedély, amivel az Akadémia oktatói tanítanak, amivel átadják a tudásukat.
Valamint az oktatókon kívül, ami még fontos számomra, az a háttérben dolgozók elhivatottsága, az a kedvesség, ahogy mindig fogadnak, hogy mindig megkérdezik, hogy vagyok, mindenben segítenek.

Csombok Niki

Öt évvel ezelőtt vettem részt Csiba Kati alapképzésén, ahol szilárd elméleti tudás megszerzése után a lehető legnagyobb magabiztossággal állhattam neki a gyakorlatban is a munkának. Az első pillanattól biztonságban éreztem magam a felügyelete alatt és felelősségteljes, lelkiismeretes hozzáállást tanított, mély elméleti alapokkal.
Bármilyen kérdésemmel fordulhattam hozzá és fordulok, azóta is. Több képzésen vagy workshopon jártam a Sminktetováló Akadémián azóta is és minden évben ottvagyok a sminktetováló konferencián, ami a legszínvonalasabb esemény a szakmában.
A swiss color csapatától pedig nem tudtam még olyat kérni, amit ne teljesítettek volna. Szakmai kérdéseimmel mindig az illetékes kollegához írányítanak, mert a csapatukon belül mindenkinek van „szakterülete”. Minden kérdésemre van egy emberük, aki profi a témában, bármiről is legyen szó, tökéletesen kiegészítik egymást.
A sminktetoválást nálam megelőzte több éves szalonmunka (a fodrászaton kívül mindenben dolgoztam), így nem volt ismeretlen a terep. De úgy éreztem, hogy ez a terület kíván legnagyobb erőt, kreativitást, magabiztosságot, elszántságot és tudásvágyat. Ezért a kozmetikai munkám mellett lassan de biztosan vezettem be a sminktetoválást mint új szolgáltatást. Viszont azonnal éreztem, hogy ez teljes embert kíván, nem lehet megosztani a figyelmemet, és egyszerre csak egyben lehetek kiemelkedően jó. És a célom ez volt.
Ezért tudatosan, évek alatt álltam át a sminktetoválásra. A karrier építésében sokat segített Barna Alexandra marketingcsoportja, könyvei. Ugyanis a sikerhez nem elég precízen és jól tetoválni, elengedhetetlen marketinget és fotózni tanulni. Rengeteg a belefektetett energia, tanulás és gyakorlás formájában, de minden perce megérte. Azt gondolom csak úgy lehet sikeresnek lenni a mi szakmánkban, ha készen állsz a folyamatos tanulásra, nem sajnálsz rá időt, pénzt és energiát fordítani és türelmes, alázatos vagy.
Imádom a munkámat, minden nap örömömet lelem benne és nincs nagyobb elégedettség érzés, mint mikor sorban boldogan távoznak a Vendégek.
A „munkám”, hogy varázsoljak, szépet szebbé. Magabiztosságot adok, nőiességet, igényességet, örömet…számomra egy „munka” nem adhat ennél többet.
Bár sikeresnek érzem magam, maximalistaként sosem vagyok teljesen elégedett a munkámmal, és valószínüleg ez visz előbbre.
Sokat gondolkodtam ,hogy mit csinálhatnátok másképp, de nem nagyon tudok mondani semmit. Eddig hiányoltam az online oktatásokat, de most már abban is élen jártok. Az első pillanattól kitartok a Swiss Color mellett a minőség, korrektség, gyorsaság és a hihetetlenül jófej és jól képzett szakmai csapat miatt.
Az elmúlt öt évben nagyon sokat fejlődött a cég online megjelenésben és bővült a team csodálatos szakemberekkel. Én csak gratulálni tudok!
Köszönöm

Pochron Bianka

Négy évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Swiss Colorral. Azonnal beleszerettem, nemcsak a termékekbe, a csapatba is. Sminktetováló Akadémián a legjobb oktatóktól tanulhattam, mint Vámos Mónika, Bizinger Katalin, Lakat Edina és Bándi Bernadett. Hamar VIP partnerré váltam, ami nagy megtiszteltetés számomra, és szuper előnyökkel jár. A Magyarországon egyedülálló színelméleti képzésükön is részt vettem. Ezek a képzések olyan biztos tudást adtak, amivel bátran dolgozok a mindennapokban. A korona vírusnak köszönhetek egysikeres vállalkozást, ahová minden nap boldogan megyek be. Számomra a sminktetoválás nem munka, ez a hivatásom, a hobbim… egy olyan cselekvés, ami boldoggá tesz. Munkám során bármi nehézségem adódik, bátran fordulhatok a Swiss Colorhoz, mindig segítségemre vannak, meleg szívvel fogadnak. Olyan érzés ez, mintha haza mennék.

Szabó Nóri

Évek óta rendszeresen veszek részt a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color képzésein, konferenciáin, és minden alkalommal újabb és újabb információkkal bővíthetem tudástáram.

Rendkívül elhívatott csapatnak tartom Őket, zseniális oktatókkal, akik valós tudással rendelkeznek, és nem félnek átadni ezt másoknak. Ezúton is köszönöm Nektek!

Ha felmerül egy problémás vagy nehezebb eset a munkám során, netán nem vagyok magamban biztos, bármikor számíthatok a segítségre akár személyesen egy oktatótól, vagy a Sminktetoválás Tudásbázis kezdőknek és haladóknak zárt facebook csoporton belül, a többi tagtól is.

A sminktetoválás számomra nem csak egy munka vagy egy elvégzendő feladat, annál sokkal több. Egy hobbi, amit óriási szeretettel, alázattal és szenvedéllyel csinálok, minden egyes elégedett vendég rendkívül sokat jelent nekem. És az Akadémia és a Swiss Color Magyarország teljes csapata is a segítségemre van. Köszönöm a magabiztosságot, a támogatást és a tudást, amit tőletetek kaptam!

Dragán-Nagy Réka

Imádom a sminktetoválást. Számomra ez nem csak munka. Kifejezetten élvezem, ha látványosabb eltéréseket kell helyrehozni, és élettel telivé válik az arc. A vendégek elégedettsége és hálája mindennél többet ér számomra.
A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color több oktatásán is részt vettem, más-más oktatóknál, és kijelenthetem, hogy mindegyikük tudása hatalmas. Felnézek rájuk, szeretnék egyszer én is ilyen kiváló minőségben dolgozni. A képzések nagyon részletesek, pontosak voltak, megfelelő alapokat kaptam ahhoz, hogy el tudjak, el merjek indulni ezen az úton. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő elméleti és gyakorlati képzésre, és csakis kozmetikus végzettséggel rendelkezőket oktatnak, ami manapság egyre ritkább. Magas színvonalú képzésben részesültem. Megkaptam minden információt, ami szükséges volt az induláshoz. Átfogó tudást nyújtanak a képzések.
Ha utólag kérdéseim merültek fel, problémába ütköztem, minden esetben kaptam választ oktatóimtól. Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a csapat többi kollégája is kifejezetten segítőkész volt.
Ahogy már számtalanszor említettem, nemcsak szaktudásuk kimagasló, hanem emberségük is. Mindig lelkesítenek, motiválnak, önbizalmat adnak. Rengeteg dicséretet, pozitív visszajelzést kapok tőlük, aminek számomra rendkívüli jelentősége van.

Meg kellett, hogy érjek erre a hivatásra. Miután egy megfelelő szakmai képzést, és pozitív visszajelzéseket kaptam, el mertem kezdeni tetoválni. Kozmetikusként dolgoztam, először ismerőseim, vendégeim kerestek meg, hogy velem szeretnének tetováltatni. Majd egyre többen, így a marketingre is nagyobb hangsúlyt fektettem. Úgy érzem, egyre többen választanak engem, ezért is örülök, hogy belekezdtem a sminktetoválásba. Elindultam egy úton, ami a sikeresség felé vezethet, a visszajelzések azt mutatják. Persze mindig van hova fejlődni, és én még az utam elején járok.

Mihály-Lasky Zsanett

Hogy mit is jelent számomra sminktetoválónak lenni, azt egyszerűen úgy fogalmaznám meg, hogy egy ajándék, mert egy életen át csinálhatom azt, ami boldoggá tesz, és soha egy percig sem kell a munkámat igazán munkának érezni.

Három évvel ez előtt végeztem el az első képzésemet az Akadémián, már az alap elméleti napomon tudtam, hogy a lehető legjobb helyre kerültem. Vámos Mónika szakértelme igazi biztonság érzetet adott abban, hogy jó irányba haladok. Első gyakorlati képzéseimet Bartus Mártánál végeztem, aki szuper alapokat fektetett a kezembe, most is hallom a szavait, ahogy minden mozzanatomat határozott kommunikációval kísérte és támogatott abban, hogy egyre jobb és jobb legyek!

A végső momentuma annak, hogy a Swiss Colornál jobb céget keresve sem találtam volna, amikor Bizinger Katalin pigmentológia képzésein részt vettem, olyan széleskörű tudást biztosít abban, hogy a pigmenteket a lehető legjobban tudjam kiválasztani egy adott bőrhöz, mely egyetlen másik cégről sem mondható el, azóta is a mai napig bármikor kérhetem segítségét, ha a pigmentekkel kapcsolatos kérdés felmerül bennem.

Folyamatos fejlődésemben, még Bándi Bernadett és Lakat Edina képzései is meghatározók. Elmondhatom, hogy az Akadémia minden oktatója mind különbözők, de abban megegyeznek, hogy igen magas szakmai tudással rendelkeznek! Érdemes volt tőlük tanulni, terveim szerint még fogok is, hiszen általuk válhatok én is egyre profibb szakemberré.

Udvardi Vivi