Genius Pro 2.5

Swiss Liner Advanced és Infinity készülékekhez csatlakoztatható kézi egység.
Az új Genius PRO a tökéletes kézi egység minden sminktetováló technikához, mint pl pixel, ombre árnyékolás, szálak, klasszikus árnyékolás. Ergonomikus formájának és a 2,5 mm tűkiengedésnek köszönhetően gyorsabb a pigment bejuttattatás, és több munkát lehet vele elvégezni.

A magas minőségű, Németországban gyártott motor miatt, az SC Genius Pro 2.5 az ideális kézi egység a következő generációs orvosi pigmentáláshoz is. Az új Genius Pro moduloknak köszönhetően bővülnek az új lehetőségek, és a új technikák kialakítását teszik lehetővé.

Egy profi kéziegység/sminktetováló gép képes “egy szinttel feljebb repíteni” bármilyen technikáról legyen szó.
Az új Genius kéziegység, ami kifejezetten porozásra lett kifejlesztve, úgy van hangolva, hogy kihozza a kezekből (minden túlzás nélkül) a maximumot.
Különbség a Classic és a Genius kéziegység között:
– a classic kéziegységnél az ütés hossza (teljesen visszahúzott tűtől, kiengedett tűig mérve. NEM a bőrbe hatolás mélysége!) 1,8 mm, addig a Geniusé 2,5 mm, ami azt jelenti, hogy mélyebbre üt, így sokkal gyorsabban, könnyebben keletkeznek a kis pöttyök satírozás közben.
– Genius kéziegység 40%-al könnyebb mint a Classic
– egyedül a Genius kéziegységhez kapható a 3 Spread modul ahol annyira távol vannak a tűk egymástól elhelyezkedve, hogy három egymástól nagyon jól elkülönülő pöttyök hagynak maguk után, nem pedig egy nagyot.

Megrendelésnél fontos, hogy kiválaszd a készüléked típusát, azaz, hogy milyen készülékhez szeretnéd csatlakoztatni a kézi egységet!

Cikkszám: CL01-1 Kategóriák: ,

536 000 Ft

Törlés