Intenzív pigmentek

Az Intenzív pigment sorozatnak a speciális receptúráját a Swiss Color svájci laboratóriumában fejlesztették, amit 2 és fél éves intenzív tesztelés követett. Ezek a festékek kifejezetten az új speciális trendek figyelembevételével készültek, de egyaránt használható minden technikához.

Az Intenzív szemöldök (IB) sorozat fejlesztésénél arra fókuszáltunk, hogy a legtökéletesebb harmóniát megtaláljuk a pigment és a különböző bőr típusok között, hogy megfeleljen a változó igényeknek, és könnyen bevihető legyen. 6 szín közül választhatunk, a legvilágosabbtól az egészen sötét szinte fekete árnyalatig.

Az Intenzív száj (IL) pigment sorozat 10 különböző ajakszínt foglal magába, a legvilágosabb a természetesebb pirosas ajkakon keresztül a élénk sötét vöröses bordóig. Az altónusok az őszibarack-rózsaszíntől, a porszerű rózsaszínig terjednek. 

100 % FeO és nehéz fém mentes sorozat. A kissé hígabb textúra pozitívan befolyásolja a kezelhetőséget, ezért 50-70%-os a pigment bőrben maradása a gyógyulás után, ami fantasztikus végeredményhez vezet. Szemcsemérete miatt rendkívül jól fed, könnyű a bőrbe juttatni, így hamarabb elkészül a tetoválás.

Intenzív szemöldök és száj színek 12ml-es kiszerelésben: 27.000 Ft

6 ml-es kiszerelésben: 17.500 Ft

Töltsd le Intenzív száj pigmentjeink színskáláját: link

Töltsd le Intenzív szemöldök színeink színskáláját: link

Rendelés a +3630/326-5530-as telefonszámon!

 

 

IB 30 GOLD BROWN

OS 251 Blush szájszín pigment
Gyönyörű méz-karamellás árnyalat, pl a Soft Powder technika szerelmeseinek. Ez a pigment a különleges áramló erejével diszkrét hangsúlyt ad a szemöldöknek, tökéletesen passzol a világos hajú vendégeinkhez.

IB 31 NATURE BROWN

OS 252 Sienna szájszín pigment
A klasszikus középbarna pigment új generációja. Ez a pigment képviseli a fiatalság, természetességet és meleg, klasszikus barna tónust. Különböző satírozási technikákat tesz lehetővé, de akár szálas technikához is alkalmazható. Szőkéknek és középbarna hajúaknak időtállóan szép külsőt kölcsönöz.

IB 32 MEDIUM BROWN

OS 253 Rosa szájszín pigment
Ez a hűvős, hamvas szín azonnal meghódítja a szőke hajú vendégeket. A finom mégis erőteljes pigment sok technikát tesz lehetővé, főleg a microblading és nano szemöldök területén. Az IB 32 Medium Brown az IB 34 Dark Brown-nal keverve az érett bőrökhöz is tökéletesen illik. Azoknak ajánljuk, akik a diszkrét megjelenést preferálják.

IB 33 CLASSIC BROWN

OS 254 Paris szájszín pigment
Az univerzális pigment minden korosztály és pigmentációs technika részére. Nagyon elegáns és természetes végeredményre számíthatunk. Gesztenyebarnától a sötétbarna hajtípusig ajánlott.

IB 34 DARK BROWN

OS 255 Valentine szájszín pigment
Ez a sötétbarna elegáns és optimális tónussal rendelkezik sötét szemöldökökhöz. Ideális az erőteljesebb megjelenés eléréshez, felszínesebb munkavégzést tesz lehetővé. Az ombre technikához pl. kiváló választás.

IB 35 BLACK BROWN

OS 256 Melrose szájszín pigment
Elegáns, klasszikus, könnyed! Teremts erősebb kifejezést a sötét szemöldökökhöz, amik erősebb hangsúlyt igényelnek. Glamour és elegancia jellemző az Intensive Brow pigmentsorozatának ezen árnyalatára.

IL 10 Candy

Sárga/narancssárágán alapul, mely szép, meleg hatású ajak színt eredményez.

IL 11 Strawberry

Dinamikus piros, meleg, vörös altónussal. Erőteljes, hangsúlyos megjelenést eredményez.

IL 12 Diva

Sárgás/rózsaszín, meleg altónusú, letisztult, természetes hatású végeredmény.

IL 13 Kiss

Hideg altónusú szín, intenzív vörös karakterrel.

IL 14 Bordeaux

Hideg, vöröses/kékes altónus, intenzív, erős végeredmény.

IL 15 Cherry

A vöröses/kékes pigmentek dominálnak, klasszikus ajakszín, letisztult végeredmény.

IL 16 Sangria

Sötétebb árnyalatú barnás vörös, vöröses kékes altónussal.

IL 17 Maron

Földes árnyalatú szín, a gesztenyebarna harmóniájával.

IL 18 Rosewood

Púderes hatású, sárgás hamuszürke altónus, intenzív, természetes végeredmény.

IL 19 Peach

Púderes hatású világos szín a diszkrét végeredményért, rózsaszínes/sárgás altónussal.

Sminktetováló Akadémia by Swiss Color® képzései

Belépés

Regisztráció

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az 'ok' gomb megnyomásával hozzájárulsz az adatok tárolásához. Amennyiben nem fogadod el, a teljes adatvédelmi tájékoztatót itt találod meg.