Sminktetováló készülékek

Sminktetováló készülékek

Csúcsminőség

Miért válaszd a Swiss Colort?

Minden igényhez találsz megfelelő készüléket

Megbízható minőséget és a legkorszerűbb technológiát veszed meg

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

EGYEDI AJÁNLAT KEDVEZMÉNNYEL, a tanfolyamainkon résztvevőknek

minden készülékre 2 év garanciát vállalunk

garanciaidő alatt, meghibásodás esetén, a javítás idejére, cserekészüléket biztosítunk

a garanciaidő lejárta után, budapesti szervíz áll vásárlóink rendelkezésére

Swiss Liner Genius Flex

Vezetéknélküli, könnyű, kompakt készülék. Egysezrű kezelés, könnyű szállítás, kényelmes használat. Kedvező ár, profi minőség.

Tanfolyamaink résztvevőinek egyéni, kedvezményes ajánlat!

Az ár és bővebb leírás megtekintéséhez kattints a gombra!

Swiss Liner Smart

Professzionális, legkorszerűbb sminktetováló készülék, háttérvilágítású érintőképernyővel, beépített kezelési idő funkcióval.

Tanfolyamaink résztvevőinek egyéni, kedvezményes ajánlat!

Az ár és bővebb leírás megtekintéséhez kattints a gombra!

Swiss Liner Advanced 

A Swiss Liner Advanced egy hosszú ideje bevált készülék továbbfejlesztett utódja, amely tökéletes és precíz munkát tesz lehetővé.

Tanfolyamaink résztvevőinek egyéni, kedvezményes ajánlat!

Az ár és bővebb leírás megtekintéséhez kattints a gombra!

Tanfolyammal együtt vásárolva egyéni ajánlatot kalkulálunk, kedvezménnyel!

Swiss Color

Sminktetováló kezdő készletek

A Swiss Color nagy figyelemmel összeállított kezdő készletei segítenek neked abban, minden eszközzel rendelkezz, ami a munkád során szükséges. Prémium minőség, optimális tartalom, a sikered alapja. Neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik készüléket szeretnéd, a többit mi automatikusan adjuk hozzájuk. Nézd meg a különböző kezdő készleteink tartalmát, hogy lásd mi minden segíti majd a munkádat.

Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Mi a célom a sminktetoválással? Szeretném, ha az egyik fő szakterületemmé válna, vagy megelégedek azzal, ha havonta 1-2 vendég kéri tőlem ezt a szolgáltatást?

Mennyire tudom elképzelni, hogy a jövőben ez a szakterület kinője magát? Mennyire látok perspektívát a sminktetoválásban saját karrierem szempontjából?

Milyen minőséget szeretnék képviselni? Milyen munkával lennék elégedett? Én magam milyen minőségű sminktetoválást viselnék szívesen?

Fontos-e számomra a kényelem, a biztonság, a higiénia? Fontos-e, hogy tudjam, hogy ha bármi probléma merül fel, akkor van kihez fordulnom, mert egy profi cég áll a termék mögött?

Átgondoltam-e a beruházásom anyagi vonzatát minden oldalról? Kiszámoltam-e, hogy mennyit nyerhetek egy kezdeti nagyobb beruházással (pl: a szép munkám miatt, új vendégek; a professzionális felszerelés miatt hatékonyabb munka, akár kevesebb ráfordított idővel; a jó minőség miatt megspórolt szerviz költség, javíttatás stb.).

Gondolok-e a jövőre? Hosszútávú befektetésként gondolok az új, sminktetováló karrieremre, vagy minél gyorsabban szeretnék „meggazdagodni”. 

Részletfizetés

Részletfizetés

Tudjuk, hogy a sminktetoválás megkezdése nagy beruházással jár, ami megterhelő kiadás lehet. Épp ezért, ha szükséged van rá, biztosítjuk számodra a KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS lehetőségét. Ez esetben a készüléket ne a webshopon keresztül rendeld meg, hanem írj nekünk emailt, vagy hívj fel bennünket, hogy a fizetési ütemezést egyeztethessük, és a megrendelésedet személyesen elindíthassuk.