Microblading

Microblading

Az egyik legnépszerűbb
szemöldökpigmentációs technika

Használd a microblading eljárásokhoz is a kiemelkedő minőséget. A Swiss Color orvosi fémből készült, könnyen fertőtleníthető kényelmes tollai, az orvosi fémből készült japán technológiával gyártott flexibilis tűsorai (pengéi), és az egyedülálló, károsanyagmentes pigmentjei ezt lehetővé teszik számodra.

Microblading

Új generációs szemöldök pigmentek

Az új generációs Swiss Color szemöldök pigmentek még könnyebb bőrbe juttatást tesznek lehetővé, míg az optimalizált készlet végtelen lehetőséget tesz lehetővé. A színek egymással és a Tiszta (Bázis) Pigmentekkel is keverhetőek

A microblading technikához könnyedén hozzáigazítható a szemöldök pigmentek állaga az ún. Pigment Performer termék hozzáadásával. 

Állítsd be te a pigmented állagát és árnyalatát saját preferenciád alapján!

Kezdő készlet

Microblading kezdő készlet

Kezdéshez válaszd az optimális Microblading készletünket. A készlet ideális összetételben tartalmazza azokat a termékeket, amik a munka során is elengedhetetlenek. Ráadásul a kezdő készlet ára kedvezményes!

Microblading eszközök

Microblading eszközök

Itt mindent megtalálsz egy helyen, ami a precíz és minőségi munkavégzéshez szükséges.

Tudtad, hogy az eljárás során okozott mikro bőrsérülések szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű tűsorokat/pengéket használsz?

A Swiss Color a microblading termékek kifejlesztése során is nagy hangsúlyt fektetett a részletekre!

Egy kis segítség a munkádhoz

Egy kis segítség a munkádhoz

Hol használd?

Modulok

7-9 ferde

12-21 ferde

16-19 U

9-25 M

 1-7 kör

7-19 kör

Rövid szálak, szálvégek szemöldök elején és korrekciós kezelések kidolgozása

Hosszú szálak szemöldök közepén és végén

Szálak közötti finom satír

Színátmenetes microshading nagy felületen

Színátmenetes microshading kis felületen vagy kontúron

Kétirányba hajlított szálak

Egyirányú egyenesebb szálak

Pontszerű pixelhatás

JELMAGYARÁZAT

modul használata ideális

modul használata lehetséges, de nem ideális

modul használata nem ajánlott

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Ha egyszer tőlünk vásároltál, garantáljuk Neked, hogy mindig számíthatsz ránk!
Bármilyen kérdésed, észrevételed van a pigmentekkel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk és oktatóink segítenek!

Vélemények

Ti mondtátok

2015 óta dolgozok Swiss Color pigmentekkel és géppel. Mikor elhatároztam, hogy megtanulok sminktetoválni, nagyon alaposan körülnéztem a piacon, és kerestem a legmegbízhatóbb, komoly szakmai háttérrel és több éves tapasztalattal rendelkező céget, hiteles gyakorlati oktatókkal. Ekkor esett a választásom a Swiss Colorra. És ami nekem még nagyon fontos, hogy a pigmentológia képzés komoly gyakorlati tudást ad a festékek megfelelő használatához! Köszönöm az együttműködést!

Pochron Bianka

Hogy miért szeretek a Swiss Color-ral és a céggel dolgozni? Nem is kérdés: profi oktatók, profi minőség, profi háttérmunka. Nem ismerek még egy ennyire összeszedett céget Magyarországon a szépségipar szegmensében, mint a Swiss Color, ami a minőséget, tudást, segítséget és oktatást illeti. Ami pedig a pigmenteket illeti: szerintem a pigmentológia is egyedülálló, Bizinger Kata profi módon magyarázza el a pigmentek minden csínját-bínját, nagy figyelmet fordítva a részletekre, ezáltal magabiztosan tudjuk használni a színeket.

Dragán-Nagy Réka

A Swiss Color termékcsaládra és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorra az interneten találtam rá. Profi termékcsaládot kerestem, aminek meggyőző a minősége. Amikor rájuk találtam, tudtam, hogy ez az, amit kerestem: magas minőség, egyszerű használat, biztonságos termékek, segítőkész csapat. A festékek vasoxid-mentesek, nem kell félnem az elszíneződéstől, a tetováló gépem pedig az első perctől összenőtt velem, halk és megbízható.

Székely Dóri