Innovatív hatóanyagkozmetikum

A koncepció

 

A Derma SR termékcsalád egy olyan átfogó problémamegoldó kozmetikumok sorozat, ami forradalmasítja a 21. század kozmetikáját. A gondosan felépített kezelések túlmutatnak a hagyományos szépségápoláson és olyan problémák megoldására törekszenek, amikre eddig nem volt hatékony gyógyír.
A már azonnali eredmény a magas tisztaságú és minőségű hatóanyagoknak köszönhető, amelyet egy úgynevezett DMS (Derma Membrane Structure) alapba ágyaztak. A DMS alap gyakorlatilag azt jelenti, hogy a készítmények hordozói bőrazonos alapanyagok, amelyek könnyedén hatolnak át a bőr barrierjén, és állítják helyre a sérült lipidréteget. Ezen DMS alap hordozza az értékes hatóanyagokat.
A különböző összetevőkombinációk mellett egy hatóanyag minden termékben nagyon magas koncentrációban jelenik meg, és ez nem más, a különböző hyaluronsav kombinációk.

Dr Stefan Riml osztrák plasztikai sebész ajánlásával

A hatóanyag

A Derma SR kozmetológiai termékcsalád termékeiben a legfőbb hatóanyag a hyaluron sav. Ez egy a természetben is előforduló komponens, ami a test kötőszövetében is megtalálható, és remekül képes megkötni a vizet. A hyaluron sav bizonyítottan hatékony a ráncok ellen, ezért elmaradhatatlan fegyver az öregedés ellen vívott harcban.

A hyaluron sav és a víz kombinációja egy természetes gél szerű anyagot hoz létre. Például egy gram hyaluron sav 6 liter vizet képes megkötni. Ezért is hívjuk őt “víztározónak”, hiszen a bőrünk rugalmasságáért és ellenállóképességéért felel.

Egy másik óriási előnye, hogy alig jelentkezik rá allergiás reakció.

Ahhoz, hogy a Derma SR termékek hatását tökéletesen irányíthassuk és befolyásolhassuk, 4 féle hyaluron savat használunk, amelyeket egy formulában kombinálunk. Ez szolgál a szérumaink és esszenciáink alapjául.

HYA1 nagy molekulájú hyaluron sav, mi finom gél állagot biztosít, mégis puha, lágy a konzisztenciája. A bőr felszínét táblálja, rózsásabbá, üdébbé varázsolja az arcszínt.

HYA2 ez a típusú hyaluron mélyebben szívódik fel, és a hatását az epidermisben fejti ki. Így a bőr könnyebben tudja a hidratáltságát megőrizni.

HYA3 Ez a hyaluron sav eljut a sejtképző rétegig, és megakadályozza a természetes vízvesztés folyamatát. Különböző jelző peptidek biztosítják a hidratáltság egyenyúlyát.

HYA4 A HYA3-al kombinálva fejti ki a teljes hatását a bőr mélyebb rétegeiben és képez hosszú távú raktárkészletet. A végeredmény egy rugalmas, friss és hidratált bőr.

Az eljárás

 

A Dermaneedling, azaz magyarul mikrotűs eljárás egy nagyon ígéretes, minimál-invazív beavatkozás, ami a bőrt egy célcott mikromasszázs segítségével aktíválja. Ezt a hatékony módszert a subcután kollagén indukció serkentésére és a hatóanyagok mélyebb rétegekbe való eljuttatására használjuk. A bőr öngyógyító folyamatára támaszkodva meglévő bőrhibákat, sérüléseket tudunk kijavítani, miközben biztosítjuk az aktív hatóanyagok 100%-os hasznosulását.

Derma SR Hegkezelés

A Derma SR hegkezelés egy olyan mikrotűs eljárás, amely gyógyult baleseti vagy műtéti hegeken javít. A hegszövet egy módosult szövet, ami szerkezeti és funkcionális zavarban szenved. A felhám vastagsága, a sejtek felépítése, a kötőszöveti rostok aránya, fehérjeláncainak hossza, szerkezete és kapcsolódási pontjai eltérnek az egészséges szövettől.
A mikrotűs eljárásokban sejt- és szövetregeneráló hatásában óriási lehetőségek rejlenek, hiszen lehetővé teszi a hegek esztétikai megjelenésének mérhető javulását.
Mit értünk pontosan ezalatt? A kitüremkedések visszahúzódnak (kivétel keloidos elváltozások), a besüppedések kiemelkednek, a hegek felszíne egybeolvad, mind szín, mind pedig domborzati szempontból.
A mikrotűs eljárás hatásmechanizmusát fokozza, és a szövetregenerációs folyamatokat segíti a megfelelő hatóanyagok használata a kezelés során. A Derma SR hegkezelő termékei olyan hatóanyag kombinációval rendelkeznek, amelyben minden aktív összetevőnek megvan a maga speciális funckiója. A szöveti gyógyulás szakaszokban történő regenerációs folyamat, hatóanyagaink minden egyes szakaszba képesek beleavatkozni, hogy a lehető legegészségesebb bőrkép legyen a végeredmény.

A képzés

 

A Derma SR hegkezelés egy komplex koncepció, ezért a termékek és az eljárás felhasználása képzéshez kötött. A képzés élő online formában történik, amelyhez jár egy a termékeket, a kezelési protokollt és a hatásmechanizmust részletesen bemutató jegyzet.

A hegkezelés termékei

 • Derma SR Glycolic Exfoliator 20%

  24 995 Ft
 • Derma SR Anti-pigment exfoliator

  34 365 Ft
 • Derma SR pH Neutralizer

  15 100 Ft
 • Derma SR Scar Relaxing Serum

  33 845 Ft
 • Derma SR Anti-pigment Serum

  28 640 Ft
 • Derma SR Tissue Firming Serum

  28 640 Ft
 • Derma SR Scar Repair Cream

  10 675 Ft
 • Derma SR Hegkezelő Csomag

  122 600 Ft
 • Derma SR Liner PRO készülék mikrotűs eljárásokhoz

  952 500 Ft
 • Hair Vitalizer – Hajkezelő készlet

  74 850 Ft