Professzionális

Sminktetováló készülékek

Háromféle gép segíti a szakembert abban, hogy elképzelését tartós sminkké varázsolja. Mindegyik higiénikus minősítésű, köszönhetően az egyszer használatos, steril higiéniai modulnak: a tű és az injektor egyetlen egységként cserélhető pillanatok alatt.
A maximális higiénia mellett az egyszerűen kezelhető Swiss Liner Advanced, Swiss Liner Infinity és a Symphony II gépek az állítható erősség és tűmélység révén precíz vonalvezetést tesznek lehetővé. A beruházás biztonságát 2 éves garancia és szerviz biztosítja.

Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Mi a célom a sminktetoválással? Szeretném, ha az egyik fő szakterületemmé válna, vagy megelégedek azzal, ha havonta 1-2 vendég kéri tőlem ezt a szolgáltatást?

Mennyire tudom elképzelni, hogy a jövőben ez a szakterület kinője magát? Mennyire látok perspektívát a sminktetoválásban saját karrierem szempontjából?

Milyen minőséget szeretnék képviselni? Milyen munkával lennék elégedett? Én magam milyen minőségű sminktetoválást viselnék szívesen?

Fontos-e számomra a kényelem, a biztonság, a higiénia?

Átgondoltam-e a beruházásom anyagi vonzatát minden oldalról? Kiszámoltam-e, hogy mennyit nyerhetek egy kezdeti nagyobb beruházással (pl: a szép munkám miatt, új vendégek; a professzionális felszerelés miatt hatékonyabb munka, akár kevesebb ráfordított idővel; a jó minőség miatt megspórolt szerviz költség, javíttatás stb.).

Gondolok-e a jövőre?

Ha szeretné kipróbálni valamelyik sminktetováló gépünket, kérjük, hívjon bennünket a +36 30 326 5530-as telefonszámon, hogy megbeszélhessünk egy időpontot.
A saját tapasztalat minden érvnél többet ér.

Amennyiben Ön a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color hallgatója, bízzon oktatója tanácsában.

A részletfizetésről illetve a különböző pályázati lehetőségekről kérjük, érdeklődjön telefon keresztül.

Swiss Color sminktetováló készülékek

Swiss Color sminktetováló készülékek

Mindhárom sminktetováló készülék vásárlása esetén, részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Swiss Liner Advanced Classic

A Swiss Liner Advanced egy hosszú ideje bevált készülék továbbfejlesztett utódja, amely tökéletes és precíz munkát tesz lehetővé.

1.220.000 Ft

Swiss Liner Infinity Classic

A sminktetoválók kedvence! Precizitása mellett erőssége, hogy a hozzá tartozó modulok rendkívül kedvező áron kaphatóak!

910.000 Ft

Swiss Liner Symphony

A kezdők vagy olyan szakemberek számára javasolt készülék, akiknél a smintetoválás nem főprofil, csak kiegészítő szolgáltatás. Gazdsaságos megoldás.

465.000 Ft

Swiss Liner Advanced Genius Pro 2.5

A Swiss Liner Advanced egy hosszú ideje bevált készülék továbbfejlesztett utódja, amely tökéletes és precíz munkát tesz lehetővé.

1.310.000 Ft

Swiss Liner Infinity Genius Pro 2.5

A sminktetoválók kedvence! Precizitása mellett erőssége, hogy a hozzá tartozó modulok rendkívül kedvező áron kaphatóak!

999.000 Ft

Részletfizetés

Részletfizetés

Tudjuk, hogy a sminktetoválás megkezdése nagy beruházással jár, ami megterhelő kiadás lehet. Épp ezért, ha szükséged van rá, biztosítjuk számodra a KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS lehetőségét. Ez esetben a készüléket ne a webshopon keresztül rendeld meg, hanem írj nekünk emailt, vagy hívj fel bennünket, hogy a fizetési ütemezést egyeztethessük, és a megrendelésedet személyesen elindíthassuk.