Swiss Color

Sminktetoválás Tudásbázis – Oktató videók

Swiss Color

Sminktetoválás Tudásbázis – Oktató videók

Tanulj velünk otthonról!

Kényelmes fejlődés a saját tempódban, az igényeire szabva!

Nézd újra korláltan mennyiségben! 2 teljes hónapon át.

Haladj a saját tempódban!
Válogass a számodra érdekes témákból!
Használd az otthoni segédleteket!

Videós képzéseink

Videós képzéseink

Szálvezetési technikák

Ebben az online videós tananyagban 6 féle különbözős szálvezetési technikát mutatunk be neked, amit otthon gyakorolva te is könnyedén elsajátíthatsz, ha már van gyakorlatod a szálas szemöldök pigmentáció területén! De nemcsak száltechnikákat tanítunk, hanem szálvégződések, szálösszeérések és sűrítési technikák is részét képezik a tananyagnak!

Szemöldök előrajzolás

Gondot okoz számodra a szimmetria elérése? Netán túl sokáig tart a szemöldökök előrajzolása, mégsem vagy tökéletesen elégedett? Tanuld meg ebből a videóból a precíz szemöldök szerkesztés helyes lépéseit és rövidíts le a munkafolyamatodat. A szerkesztés bemutatjuk neked elméletben, élő modellen és papírlapon is megszerkesztve.

Ébenfekete szemkontúr

Nem vagy elégedett a szemkontúr tetoválásaid gyógyult színével? Folyton a tökéletes pigmentet keresed? Az a jó hírünk, hogy az eredmény nemcsak a pigmenten múlik. Ebben a videóban olyan technikai trükköket és pigmentfelhasználási tippeket tanítunk, amitől végre igazán feketére gyógyulnak majd a szemkontúr tetoválálsaid.

Szervetlen pigmentek alkalmazása

Ha szervetlen pigmentekkel dolgozol, akkor ez a videó neked szól. Tanulj többet a szervetlen pigmentek tulajdonságairól, viselkedéséről, optimális felhasználásáról, várható gyógyulásokról és optimális keverésekről.

Gyakorlati képzések

Gyakorlati képzések

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color elsődleges célja, hogy felelősségteljes és sikeres szakembereket képezzen, akik munkájuk során a biztonságra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt.

Válogass kezdők és haladók számár összeállított, gyakorlatorientált, mini csoportos képzéseinkből! Nálunk Ti vagytok a legfontosabb, tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy Nektek a legjobb legyen!

 

Ismerd meg Akadémiánk programját, és fejlődj velünk!

Légy te is a közösségünk tagja:

 

Sminktetoválás Tudásbázis kedzőknek és haladóknak zárt facebook csoport

Vélemények

Akik már minket választottak

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color több oktatásán is részt vettem, más-más oktatóknál, és kijelenthetem, hogy mindegyikük tudása hatalmas. Felnézek rájuk, szeretnék egyszer én is ilyen kiváló minőségben dolgozni. A képzések nagyon részletesek, pontosak voltak, megfelelő alapokat kaptam ahhoz, hogy el tudjak, el merjek indulni ezen az úton. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő elméleti és gyakorlati képzésre, és csakis kozmetikus végzettséggel rendelkezőket oktatnak, ami manapság egyre ritkább. Magas színvonalú képzésben részesültem. Megkaptam minden információt, ami szükséges volt az induláshoz. Átfogó tudást nyújtanak a képzések.
Ha utólag kérdéseim merültek fel, problémába ütköztem, minden esetben kaptam választ oktatóimtól. Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a csapat többi kollégája is kifejezetten segítőkész volt.
Ahogy már számtalanszor említettem, nemcsak szaktudásuk kimagasló, hanem emberségük is. Mindig lelkesítenek, motiválnak, önbizalmat adnak. Rengeteg dicséretet, pozitív visszajelzést kapok tőlük, aminek számomra rendkívüli jelentősége van.

Mihály-Lasky Zsanett

Kikértem az egyik sminktetoválással foglalkozó oktatóm tanácsát, hogy merre induljak el. Ő ajánlotta a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colort, aminek utánanézve, nem volt kétségem, hogy itt szeretnék tanulni.
Rendkívül elégedett voltam az alapképzéssel, rengeteg hasznos információval láttak el. A gyakorlati képzéseken is megkaptam azt a türelmet és odafigyelést, amire szükségem volt.
És hogy mi az, ami többek között lenyűgözött a képzések során? Az a szenvedély, amivel az Akadémia oktatói tanítanak, amivel átadják a tudásukat.
Valamint az oktatókon kívül, ami még fontos számomra, az a háttérben dolgozók elhivatottsága, az a kedvesség, ahogy mindig fogadnak, hogy mindig megkérdezik, hogy vagyok, mindenben segítenek.

Csombok Nikolett

Négy évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Swiss Colorral. Azonnal beleszerettem, nemcsak a termékekbe, a csapatba is. Sminktetováló Akadémián a legjobb oktatóktól tanulhattam, mint Vámos Mónika, Bizinger Katalin, Lakat Edina és Bándi Bernadett. Hamar VIP partnerré váltam, ami nagy megtiszteltetés számomra, és szuper előnyökkel jár. A Magyarországon egyedülálló színelméleti képzésükön is részt vettem. Ezek a képzések olyan biztos tudást adtak, amivel bátran dolgozok a mindennapokban.

Szabó Nóra