Swiss Color pigmentek

Swiss Color pigmentek

garancia a tökéletes végeredményre

Orvosi tisztaságú, hipoallergén szerves pigmentjeink tökéletesen alkalmasak smink- és orvosi tetoválások készítésére is. A világon egyedülálló módon szinte minden technikára külön terméksorozat áll rendelkezésünkre, így ha minket választasz, garantáltan nem találkozol majd megvalósíthatatlan vendégigénnyel!

A Swiss Color Pigmentek előnyei

A Swiss Color Pigmentek előnyei

szerves alkotóinak köszönhetően hosszú élettartamú, az évek során csekély színtorzulást hozó eredmények

egyedülálló, svájci pontossággal beállított vivőszerek és adalékanyagok

tio2 mentes szemöldökszínek, migrációmentes szálgyógyulás

extra tartós sárga szín alapanyagok

migrációmentes, ébenfekete fekete szemszínek

kimagasló fedőképességű szájsorozat, mellyel akár a száj természtes elszíneződései is igazán jól korrigálhatóak

orvosi tetováláshoz összeállított naturisztikus földszínek

akár egy alkalmazás után is tökéletes fedés

állandó és megbízható homogenitás és fluiditás

kis fajsúlyú csillag alakú szemcseformálódás, mely könnyen fennakad az irha felső rétegeiben

Mindig Veled vagyunk!

Pigment Kisokos

Pigment Kisokos

Letölthető termékeink között megtalálod Pigment Kisokosunkat, és Pigment Kisokosunkat színkorrekciós eljárásokhoz, amiben minden hasznos információt összegyűjtöttünk a pigmentek működéséről, a színekről, használatról, hogy megkönnyítsük a munkádat vásárlás után!

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Ha egyszer tőlünk vásároltál, garantáljuk Neked, hogy mindig számíthatsz ránk!
Bármilyen kérdésed, észrevételed van a pigmentekkel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk és oktatóink segítenek!

Szakmai cikk

Ismerd meg az alapanyagokat!

A gyakorló sminktetováló visszatérő kérdése: Milyen pigmentet használjak?

És igen, ha most arra gondolsz, hogy az a pigment a legbiztosabb választás, amely a legtöbb páciensed bőrében jól mutat, vagy esetleg arra, hogy “van egy pár színem, ami már számomra nem tud meglepetést okozni”, igazad lehet és valószínű, nem fogsz mellélőni. Hiszen te ezt a pár színt már kitapasztaltad! Ezzel gond nem lehet!

De vajon megelégedsz ezzel? Elég ez a valódi profizmushoz? Olvasd el Bizinger Kata, vezető oktatónk szakmai cikkét a pigmentek tulajdonságairól és alapanyagairól! 

Pigment családok

Swiss Color Pigment családok

IB

a finom, természetes púderes hatásért

PB

a még kifinomultabb púderes hatásért

IL

a varázslatos ajaktetoválásokért

MB

szálazott és microblading technikák nélkülözhetetlen színei

DP

speciális pigmentek orvosi tetoválásokhoz

FEKETE

intenzív fekete árnyalatok bármilyen technikához

Vélemények

Ti mondtátok

2015 óta dolgozok Swiss Color pigmentekkel és géppel. Mikor elhatároztam, hogy megtanulok sminktetoválni, nagyon alaposan körülnéztem a piacon, és kerestem a legmegbízhatóbb, komoly szakmai háttérrel és több éves tapasztalattal rendelkező céget, hiteles gyakorlati oktatókkal. Ekkor esett a választásom a Swiss Colorra. És ami nekem még nagyon fontos, hogy a pigmentológia képzés komoly gyakorlati tudást ad a festékek megfelelő használatához! Köszönöm az együttműködést!

Pochron Bianka

Hogy miért szeretek a Swiss Color-ral és a céggel dolgozni? Nem is kérdés: profi oktatók, profi minőség, profi háttérmunka. Nem ismerek még egy ennyire összeszedett céget Magyarországon a szépségipar szegmensében, mint a Swiss Color, ami a minőséget, tudást, segítséget és oktatást illeti. Ami pedig a pigmenteket illeti: szerintem a pigmentológia is egyedülálló, Bizinger Kata profi módon magyarázza el a pigmentek minden csínját-bínját, nagy figyelmet fordítva a részletekre, ezáltal magabiztosan tudjuk használni a színeket.

Dragán-Nagy Réka

A Swiss Color termékcsaládra és a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colorra az interneten találtam rá. Profi termékcsaládot kerestem, aminek meggyőző a minősége. Amikor rájuk találtam, tudtam, hogy ez az, amit kerestem: magas minőség, egyszerű használat, biztonságos termékek, segítőkész csapat. A festékek vasoxid-mentesek, nem kell félnem az elszíneződéstől, a tetováló gépem pedig az első perctől összenőtt velem, halk és megbízható.

Székely Dóri