Base pigment

Bázis Pigmentek

Ezek az alapszínek lehetővé teszik a szakember számára, hogy palettáját a végtelenségig bővítse, variálja, anélkül, hogy új pigmentet kéne vásárolnia.

Base pigment

Bázis pigmentek

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

 • 105 DARK MAGENTA Bázis pigment

  27 990 Ft
 • 104 RED Bázis pigment

  27 990 Ft
 • 103 ORANGE Bázis pigment

  27 990 Ft
 • 102 YELLOW Bázis pigment

  27 990 Ft
 • 101 WHITE Bázis pigment

  27 990 Ft
 • Ezzel kezdd! – Szemöldök pigment csomag

  139 950 Ft
 • Akció!

  Ezzel kezdd! – Szemtetováló pigment csomag

  76 950 Ft
 • Ezzel kezdd! – Szájtetováló pigment csomag

  139 950 Ft
 • Akció!

  Teljes sorozat – Szájtetováló pigment csomag

  201 530 Ft
 • Akció!

  Teljes sorozat – Szemöldök pigment csomag

  176 335 Ft
 • Akció!

  Teljes sorozat – Bázis pigment csomag

  125 955 Ft

Új generáció

Piacvezető bázis pigmentek

Egyedülálló rendszer, kizárólag a Swiss Colornál elérhető tiszta bázis színek!

Ezek az alapszínek lehetővé teszik a szakember számára, hogy palettáját a végtelenségig bővítse, variálja, anélkül, hogy új pigmentet kéne vásárolnia. Minden alapszínnek megvan a színelméleti és pigmentológiai jelentősége és szerepe, Pigmentológia oktatásunkon pedig részletesen megtanítunk ezek használatára.

Fontos tudnod ezeknél a bázis pigmenteknél, hogy a mértékletesség fontos, sose használj belőle túl sokat, és legtöbbet tisztán használni tilos.

Miért válaszd?

Miért válaszd az új generációs pigmenteket?

Csökken a kezelési idő, a bőrt ért trauma = hatákonyabb

Optimális választék minden bőrszínhez = kisebb befektetés

Módosítható állag = minden technikához

Tökéletesen biztonságo = ECHA kompatibilis

Töltsd le a Swiss Color színskálát, hogy mindig kéznél legyen!

Színskálánk rengeteg információval ellát a pigmentekről. Látod benne a különböző árnyalatokat, azok színalapanyag szerinti összetételét, megtudhatod, hogy egy adott színt mely bőrszíntípusok számára javasoljuk, továbbá hasznos keverési tippeket adunk neked.

Árnyalatok és színek

Árnyalatok és színek

Árnyalat

Színskála

Szín leírása

101 White

Tiszta alapszín, pigmentösszetevői között csak fehér van! Tisztán nem használható! Heg, camouflage tetoválásokhoz és púderes szájtetoválások keverékében használható. Tisztán sose használd, mindig csak más pigmenthez adagolva keverőszínként. Szemöldök keverékek esetében használata NEM ajánlott. Tiszta Pigmentösszetevői között csak fehér van!

102 Yellow

Tiszta alapszín, pigmentösszetevői között csak sárga van! Tisztán nem használható! Padlizsán/viola/lilás elszíneződésekre ajánlott keverőszín, akár szemöldök, akár szájtetoválásról van szó. Kis mennyiségben szemöldökszínek felvilágosító színe. Narancsos altónusú sárga, ezért melegítő hatása van.

103 Orange

Tiszta alapszín, pigmentösszetevői között csak narancs van! Szemöldökpigmentek melegítéséhez ajánlott keverőszínként. Kékes/szürkés elszíneződések korrekciójára alkalmas alapszín.

104 Red

Tiszta alapszín, pigmentösszetevői között csak piros van! Keverőszínként fokozza a szájszínek intenzitását, élénkségét és melegítő hatású. Bázis színek közötti egyetlen kivétel, ami önmagában, tisztán is alkalmazható.

105 Dark magenta

Tiszta alapszín, pigmentösszetevői között csak piros van! Tisztán nem használható! Szájszínekhez keverőszínként adagolva sötétíti, mélyíti és hidegíti a keveréket. Adagolásánál a mértékletesség fő szempont, nehogy túl sötét vagy hideg legyen a végeredmény.