Swiss Color

Sminktetoválás Tudásbázis – Oktató videók

Swiss Color

Sminktetoválás Tudásbázis – Oktató videók

Tanulj velünk otthonról!

Kényelmes fejlődés a saját tempódban, az igényeire szabva!

Nézd újra korláltan mennyiségben! 7 teljes napon át.

Haladj a saját tempódban!
Válogass a számodra érdekes témákból!
Használd az otthoni segédleteket!

Videós képzéseink

Videós képzéseink

Pigmentológia 1.

Bőrszínaltónus szerepe a színképzésben szemöldök területen.
Kinek ajánljuk ezt a márkafüggetlen modult?
Mindenkinek aki szemöldöktetoválással foglalkozik.
Kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Ha úgy érzed korábban nem kaptál megfelelő képzést ebben a témakörben.
Ha nehezen meg a bőrszínaltónus diagnosztizálása.

Szálvezetési technikák

Ebben az online videós tananyagban 6 féle különbözős szálvezetési technikát mutatunk be neked, amit otthon gyakorolva te is könnyedén elsajátíthatsz, ha már van gyakorlatod a szálas szemöldök pigmentáció területén! De nemcsak száltechnikákat tanítunk, hanem szálvégződések, szálösszeérések és sűrítési technikák is részét képezik a tananyagnak!

Szemöldök előrajzolás

Gondot okoz számodra a szimmetria elérése? Netán túl sokáig tart a szemöldökök előrajzolása, mégsem vagy tökéletesen elégedett? Tanuld meg ebből a videóból a precíz szemöldök szerkesztés helyes lépéseit és rövidíts le a munkafolyamatodat. A szerkesztés bemutatjuk neked elméletben, élő modellen és papírlapon is megszerkesztve.

Pigmentológia 2.

Színaltónus szerepe a színképzésben, szem és száj területen.
Kinek ajánljuk ezt a márkafüggetlen modult?
Mindenkinek aki szem– illetve szájtetoválással foglalkozik.
Kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Ha úgy érzed korábban nem kaptál megfelelő képzést ebben a témakörben.
Ha nehezen választasz pigmentet a vendéged számára.

Derma SR – Hegkezelés

A Derma SR hegkezelés egy olyan mikrotűs eljárás, amely gyógyult baleseti vagy műtéti hegeken javít. A hegszövet egy módosult szövet, ami gyakran ronthat páciensünk megjelenésén. Ezzel az eljárással bizonyos, már kialakult hegek megjelenése sokkal szebbé tehető, adott esetben szinte eltüntethető. A kezelés során a microtűs eljárással és a bejutottatott hatóanyagokkal stimuláljuk a bőr természetes regenerációs folyamatait.

Pigmentológia 3.

Pigment diagnosztika és színgenerálás szerves pigmentekkel, szemöldök területen
Kinek ajánljuk ezt a modult?
Mindenkinek aki szemöldöktetoválással foglalkozik
Ezen a képzésen kizárólag a pigmentekkel foglalkozunk, a bőrrel nem
Kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Ha szeretnéd megismerni a Swiss Color új generációs pigmenteket.
Ha a korábbi márka, amivel dolgoztál nem elégít ki, vagy nem ECHA kompatibilis a termék.

Color X – Szemöldöktetoválás halványítás

Sminktetováló géppel és microblading tollal is végezhető!
Előnytelen formájú, elszíneződött, más módon már nem korrigálható tetoválások esetén van egy megoldásunk!

A COLOR-X módszer lényege a minimális bőrtrauma, és a pigmentek kíméletes halványítása. Sok más technikával ellentétben itt a kioldott pigment azonnal távozik a bőrből, NEM a nyirokrendszer szállítja el, így maximálisan biztonságos!

Szervetlen pigmentek alkalmazása

Ha szervetlen pigmentekkel dolgozol, akkor ez a videó neked szól. Tanulj többet a szervetlen pigmentek tulajdonságairól, viselkedéséről, optimális felhasználásáról, várható gyógyulásokról és optimális keverésekről.

Hair Vitalizer – Hajkezelés képzés

A Hair Vitalizer kezelés egy olyan mikrotűs eljárás, ami minimálinvazív behatolás útján olyan hatóanyagot juttat a hajas fejbőrbe, ami az alvó hajhagymákat stimulálja és újra működésbe hozza, hogy azok keratint termeljenek és hajszálakat növesszenek.
A kúraszerűen ajánlott kezelés már az első néhány alkalom után hozhat látványos eredményt, amennyiben a páciensünk szőrtüszői nem elhaltak, csak szunnyadó állapotban vannak.
A szalonban végzett kezelést az otthoni ápoló termékek támogatják és sikerét segítik.

Pigmentológia 4.

Pigment diagnosztika és színgenerálás szerves pigmentekkel, szem és száj területen
Kinek ajánljuk ezt a modult?
Mindenkinek aki szem– illetve szájtetoválással foglalkozik.
Ezen a képzésen kizárólag a pigmentekkel foglalkozunk, a bőrrel nem
Kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Ha szeretnéd megismerni a Swiss Color új generációs pigmenteket.
Ha a korábbi márka, amivel dolgoztál nem elégít ki, vagy nem ECHA kompatibilis a termék.

Gyakorlati képzések

Gyakorlati képzések

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color elsődleges célja, hogy felelősségteljes és sikeres szakembereket képezzen, akik munkájuk során a biztonságra és a magas minőségre helyezik a hangsúlyt.

Válogass kezdők és haladók számár összeállított, gyakorlatorientált, mini csoportos képzéseinkből! Nálunk Ti vagytok a legfontosabb, tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy Nektek a legjobb legyen!

 

Ismerd meg Akadémiánk programját, és fejlődj velünk!

Légy te is a közösségünk tagja:

 

Sminktetoválás Tudásbázis kedzőknek és haladóknak zárt facebook csoport

Vélemények

Akik már minket választottak

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color több oktatásán is részt vettem, más-más oktatóknál, és kijelenthetem, hogy mindegyikük tudása hatalmas. Felnézek rájuk, szeretnék egyszer én is ilyen kiváló minőségben dolgozni. A képzések nagyon részletesek, pontosak voltak, megfelelő alapokat kaptam ahhoz, hogy el tudjak, el merjek indulni ezen az úton. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő elméleti és gyakorlati képzésre, és csakis kozmetikus végzettséggel rendelkezőket oktatnak, ami manapság egyre ritkább. Magas színvonalú képzésben részesültem. Megkaptam minden információt, ami szükséges volt az induláshoz. Átfogó tudást nyújtanak a képzések.
Ha utólag kérdéseim merültek fel, problémába ütköztem, minden esetben kaptam választ oktatóimtól. Egyéb kérdésekkel kapcsolatban a csapat többi kollégája is kifejezetten segítőkész volt.
Ahogy már számtalanszor említettem, nemcsak szaktudásuk kimagasló, hanem emberségük is. Mindig lelkesítenek, motiválnak, önbizalmat adnak. Rengeteg dicséretet, pozitív visszajelzést kapok tőlük, aminek számomra rendkívüli jelentősége van.

Mihály-Lasky Zsanett

Kikértem az egyik sminktetoválással foglalkozó oktatóm tanácsát, hogy merre induljak el. Ő ajánlotta a Sminktetováló Akadémia by Swiss Colort, aminek utánanézve, nem volt kétségem, hogy itt szeretnék tanulni.
Rendkívül elégedett voltam az alapképzéssel, rengeteg hasznos információval láttak el. A gyakorlati képzéseken is megkaptam azt a türelmet és odafigyelést, amire szükségem volt.
És hogy mi az, ami többek között lenyűgözött a képzések során? Az a szenvedély, amivel az Akadémia oktatói tanítanak, amivel átadják a tudásukat.
Valamint az oktatókon kívül, ami még fontos számomra, az a háttérben dolgozók elhivatottsága, az a kedvesség, ahogy mindig fogadnak, hogy mindig megkérdezik, hogy vagyok, mindenben segítenek.

Csombok Nikolett

Négy évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Swiss Colorral. Azonnal beleszerettem, nemcsak a termékekbe, a csapatba is. Sminktetováló Akadémián a legjobb oktatóktól tanulhattam, mint Vámos Mónika, Bizinger Katalin, Lakat Edina és Bándi Bernadett. Hamar VIP partnerré váltam, ami nagy megtiszteltetés számomra, és szuper előnyökkel jár. A Magyarországon egyedülálló színelméleti képzésükön is részt vettem. Ezek a képzések olyan biztos tudást adtak, amivel bátran dolgozok a mindennapokban.

Szabó Nóra